Pīrādziņi

Komentāri (11) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
ideāli-super!
07.02.2008. plkst. 12:48
vecie labie piiraadzinji:)
12.09.2007. plkst. 13:41
Piekrītu - andruk .
30.07.2007. plkst. 20:40
ar rauga mīklu - ideāli pirādziņi !.
26.07.2007. plkst. 10:00
shos es lauku maajaa biezhi cepu...perfekti man padodas
19.07.2007. plkst. 20:10
Man māmuļa cep pīrādziņus ideālus (((((
09.07.2007. plkst. 14:50
tādus es pati tasiiiju, nu sanaaca taa jociigi, bet kad vecmaaminja uztaisiija vnk super. :)
08.07.2007. plkst. 14:22
Ļoti labi ņemt tādus pārgājienā. Iesaku =)
02.07.2007. plkst. 14:42
Ideāli,vienkārši un klasiski !
26.06.2007. plkst. 14:12
ka man garsho majas piradzinji.. mmm..taisniba tie ir daudz reiz garshigaki neka veikala pirkti n ar smarza labaka..!
20.06.2007. plkst. 21:37
esmu taisijusi parastos piradzinus. bet sie ir simt reiz gardaki un ari skaistaki.
20.06.2007. plkst. 13:06

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Krizantēma, kas Ķīnā un Japānā tiek uzskatīta par svēto ziedu, ir ēdama. Abās valstīs no krizantēmu lapiņām gatavo lieliskus desertus: svaigas lapiņas iemērc sakultu olu un miltu maisījumā, izņem un apmērcē karstā eļļā. Japānā krizantēmas iedalījās ēdamajās un rūgtajās jeb ārstnieciskajās. Šajā augā ir daudz B grupas vitamīnu, askorbīnskābes, karotīnu, minerālsāļu, ogļhidrātu, kā arī liels daudzums olbaltumvielu, it sevišķi lapās

Pasākumi

Cēsu Vēstures un mākslas muzejs iekārtojis restaurācijas darbnīcu

Muzeju nedēļas ietvaros Cēsu Vēstures un mākslas muzeja darbinieki priecājas par ilgi gaidītu notikumu – no jauna iekārtotajā muzeja restaurācijas darbnīcā pirmo reizi muzeja vēsturē...