Vidiņš (pankūku pīrāgs)

Vidiņš (pankūku pīrāgs)

Pienu sajauciet ar cukuru, sāli, olām un eļļu, pievienojiet miltus un ar mikseri sakuliet mīklu, līdz veidojas viendabīga masa. No pagatavotās mīklas izcepiet pankūkas (apmēram 30 gb.). Rīsus izvāriet pienā un sajauciet ar eļļu, kanēli, sāli un rozīnēm. Ar eļļu ieziestā, cepšanai paredzētā formā lieciet pankūkas un pildījumu (pa kārtām). Virsējai kārtai jābūt pankūkai. Cepiet cepeškrāsnī līdz zeltainam brūnumam. Pasniedziet karstu.

Komentāri (6)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
hmmmmmmmm.....
30.11.2007. plkst. 19:10
fidža
hmmmm....
30.11.2007. plkst. 19:06
rozīnes un rīsi? :o
22.08.2007. plkst. 15:04
tas paskats gan tāds ne visai .,
26.07.2007. plkst. 10:04
bet laikam njammiigs
19.07.2007. plkst. 21:39

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 20. janvārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Sarkanais vīns labi piederas pie „tumšās” gaļas (jēra gaļas, cūkgaļas, liellopu gaļas, medījuma, truša gaļas, pīles gaļas)

Pasākumi

Pasmaidi kopā ar Jāni Stībeli

Lai arī sabiedrībā dažbrīd valda ne tik optimistisks noskaņojums, iestājoties pirmajām patiesi siltajām pavasara dienām un piesaulītē pamanot dzeltenās pieneņu galvas, tā vien gribas...