Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-16

Pikantās kabaču pankūkas

1/2 kg kabaču
2 olas
2 ēdamk. miltu
sāls
pipari
siers
desas vai šķiņķa pārpalikumi
1-2 ēdamk. majonēzes
pētersīļu zaļumi
eļļa cepšanai


Kabačus nomizo , izņem sēklas , sarīvē uz sakņu rīves , sajauc ar sāli , ļauj ,lai kabači atsulojas. Pievieno olas , rīvētu sieru , sagrieztu gaļu, pievieno majonēzi, zaļumus un miltus. Kārtīgi izmaisa un cep sakarsētā eļļā.
Pasniedz ar krējumu.

Lai garšo !!

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Platon
Gaļa ir lieka:(((
28.05.2011. plkst. 01:23
Aija
Paldies par recepti,ļoti garšigi.Bērniem ar garšoja
27.08.2009. plkst. 11:20

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 20. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ēdiena oranžā nokrāsa dāvā mundrumu. Ir pierādīts, ka ne tikai vitamīnu sastāvs, bet pat ēdienu krāsa ietekmē cilvēka veselību un garastāvokli. Piemēram, burkāni, apelsīni, smilts ērkšķis, persiki, aprikozes, melones, oranžie kabači un ķirbji papildina enerģiju, nostiprina imūnsistēmu, uzlabo asinsriti. Oranžā krāsa izstaro prieku un atbrīvo mūs no negatīvām emocijām, padara par sabiedriskiem un radošiem cilvēkiem

Pasākumi

„Lielā Kristapa” filmas uz brīvdabas ekrāna Cēsīs!

Piektdien, 29.augustā Cēsu Pils dārzā cēsnieki un pilsētas viesi tiek aicināti apmeklēt vasaras pēdējo brīvdabas kino nakti, kuras programmu pirmo reizi veido trīs kino seansi. Uz...