Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-16

Pikantās kabaču pankūkas

1/2 kg kabaču
2 olas
2 ēdamk. miltu
sāls
pipari
siers
desas vai šķiņķa pārpalikumi
1-2 ēdamk. majonēzes
pētersīļu zaļumi
eļļa cepšanai


Kabačus nomizo , izņem sēklas , sarīvē uz sakņu rīves , sajauc ar sāli , ļauj ,lai kabači atsulojas. Pievieno olas , rīvētu sieru , sagrieztu gaļu, pievieno majonēzi, zaļumus un miltus. Kārtīgi izmaisa un cep sakarsētā eļļā.
Pasniedz ar krējumu.

Lai garšo !!

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Platon
Gaļa ir lieka:(((
28.05.2011. plkst. 01:23
Aija
Paldies par recepti,ļoti garšigi.Bērniem ar garšoja
27.08.2009. plkst. 11:20

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. jūnijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Dzērvenes satur lielu daudzumu benzīnskābes, kas ir lielisks konservants. Šī iemesla dēļ dzērvenes ir ieteicams izmantot dažādās mājas sagatavēs

Pasākumi

Roberts Lejasmeijers un Reverss “restaurē” vecu grupas Vaidava hitu!

Šī brīža slavenākais pašmāju remiksu autors Roberts Lejasmeijers, kurš vēlreiz par globāliem Latvijas hitiem padarījis grupas Jumprava dziesmu “Ziemeļmeita”, Noras Bumbieres “ Es...