Marinēti sarkanie kāposti

Komentāri (1) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
anna
Kāpēc tik sarežģīti? Kāpostus sagriež, ieliek burkās un pārlej ar vārošu vidēji stipru marinādi. Visa māksla. Garšo lieliski. Galvenais - garšīga marināde.
28.06.2008. plkst. 18:30

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 17. janvārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Diētiskā kola tika izgudrota 1982.gadā

Pasākumi

Lailas Pakalniņas īsfilma konkursa skatē prestižajā Kannu kinofestivālā!

Nacionālais Kino centrs ar lielu prieku informē, ka latviešu kinorežisores Lailas Pakalniņas īsfilma ir viena no tām izredzētajām deviņām visas pasaules īsfilmām, kas izvēlētas...