Marinēti sarkanie kāposti

Komentāri (1) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
anna
Kāpēc tik sarežģīti? Kāpostus sagriež, ieliek burkās un pārlej ar vārošu vidēji stipru marinādi. Visa māksla. Garšo lieliski. Galvenais - garšīga marināde.
28.06.2008. plkst. 18:30

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 14. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Medus ir vienīgais ēdiens, kas laika gaitā nebojājas. Medu, kas tika atrasts Ēģiptes faraonu kapenēs, pagaršoja arheologi, un atzina par ēdamu

Pasākumi

Izvirzīti Purvīša balvas 2008.gada otrā ceturkšņa nominanti

Augusta sākumā Purvīša balvas neatkarīgo ekspertu darba grupa izvērtēja 2008.gada otrā ceturkšņa (aprīļa – jūnija) notikumus Latvijas vizuālajā mākslā, rezultātā balvas fināla...