Marinēti kāposti gruzīņu gaumē

Notīrītus kāpostus sarīvē, samaisa ar pusi no kopējā sāls daudzuma. Ar rokām viegli izrīvē, nospiež un liek burkā. Pārlej ar atdzesētu marinādi, burku pārklāj ar foliju un liek vēsā, sausā vietā.

Marinādes pagatavošana - katlā lej ūdeni, pievieno sāli, cukuru, smaržīgos piparus, lauru lapas, uzvāra, pievieno etiķi un atdzesē. 

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 24. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ūdens trūkums ir iemesls numur 1 dienas nogurumam

Pasākumi

Jānis Stībelis pabeidzis "Secret Mission" un dāvina to saviem draugiem un atbalstītājiem

J.Stībelis vēlas sveikt visus savus draugus, fanus un atbalstītājus, tādēļ ikvienam ir unikāla iespēja lejupielādēt dziedātāja jauno albumu viņa interneta mājas lapā www.jaystever.com. ...