Marinēti kāposti gruzīņu gaumē

Notīrītus kāpostus sarīvē, samaisa ar pusi no kopējā sāls daudzuma. Ar rokām viegli izrīvē, nospiež un liek burkā. Pārlej ar atdzesētu marinādi, burku pārklāj ar foliju un liek vēsā, sausā vietā.

Marinādes pagatavošana - katlā lej ūdeni, pievieno sāli, cukuru, smaržīgos piparus, lauru lapas, uzvāra, pievieno etiķi un atdzesē. 

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 24. jūnijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Mikroviļņi tika izgudroti pēc tam, kad zinātnieks nogāja gar radara lampu un šokolāde izkusa viņa kabatā

Pasākumi

Izstāde „Atjaunotajam Uzvaras piemineklim Cēsīs – 10”

Cēsu pilsētas domē līdz 15.augustam aplūkojama fotogrāfiju izstāde „Atjaunotajam Uzvaras piemineklim Cēsīs – 10”. Tas 1998.gada 15.novembrī svinīgi atklāts pēc atjaunošanas...