Marinēti kāposti gruzīņu gaumē

Notīrītus kāpostus sarīvē, samaisa ar pusi no kopējā sāls daudzuma. Ar rokām viegli izrīvē, nospiež un liek burkā. Pārlej ar atdzesētu marinādi, burku pārklāj ar foliju un liek vēsā, sausā vietā.

Marinādes pagatavošana - katlā lej ūdeni, pievieno sāli, cukuru, smaržīgos piparus, lauru lapas, uzvāra, pievieno etiķi un atdzesē. 

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 17. janvārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Lielākais kabacis pasaulē svēra vairāk kā 65 kg

Pasākumi

Rudenī gaidāma vērienīga Igo radošās jubilejas koncertturneja

No septembra līdz decembra sākumam visā Latvijā notiks mūziķa Igo koncertturneja, kas veidota par godu mākslinieka 30 darbības gadiem uz skatuves. Koncertturnejas ietvaros notiks 12 koncerti...