Marinēti kāposti gruzīņu gaumē

Notīrītus kāpostus sarīvē, samaisa ar pusi no kopējā sāls daudzuma. Ar rokām viegli izrīvē, nospiež un liek burkā. Pārlej ar atdzesētu marinādi, burku pārklāj ar foliju un liek vēsā, sausā vietā.

Marinādes pagatavošana - katlā lej ūdeni, pievieno sāli, cukuru, smaržīgos piparus, lauru lapas, uzvāra, pievieno etiķi un atdzesē. 

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 21. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Lielākais kabacis pasaulē svēra vairāk kā 65 kg

Pasākumi

Latvijas Nacionālā mākslas muzeja pienesums Eiropas kultūras galvaspilsētai Viļņai

Šī gada Eiropas kultūras galvaspilsētā Viļņā, noslēdzot vienu no nozīmīgākajiem Lietuvas tūkstošgades programmas projektiem, 20.jūnijā notiks svinīga Nacionālās mākslas galerijas...