Ātrie ''Provansas'' kāposti

Kāpostus un burkānus sarīvē, pievieno daļās sagriestus ābolus un vīnogas. Visu samaisa, cieši liek traukā un pārlej ar mērci. Mērces pagatvaošana - ūdenī liek sāli, cukuru, garšvielas, uzvāra, atdzesē, pielej etiķi un eļļu. Diennakti tur istabas temperatūrā, pēc tam diennakti tur vēsumā. Pēc tam kāposti ir gatavi.

 
.

 

Komentāri (6)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Garšīgi!
10.08.2008. plkst. 12:46
Un atkal tā konservēšana klāt !!
29.04.2008. plkst. 11:38
Man varētu garšot!
22.09.2007. plkst. 08:18
NU kā tad !!,
18.07.2007. plkst. 10:26
pati taisi, tak liela meitene jau :DDD
17.07.2007. plkst. 14:28

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 21. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Dārzeņus, kas satur C vitamīnu, pirms vārīšanas nav jāmērcē, bet šķidrumu, kas paliek pāri pēc to pagatavošanas, labāk būtu izmantot

Pasākumi

Ekscentriskās takas II Centrāleiropas laikmetīgā māksla

No 2009.gada 10.jūnija līdz 2.augustam Latvijas Nacionālā mākslas muzeja izstāžu zālē Arsenāls (Vecrīgā, Torņa ielā 1) būs skatāma Centrāleiropas laikmetīgās mākslas izstāde Ekscentriskās takas II....