Ātrie ''Provansas'' kāposti

Kāpostus un burkānus sarīvē, pievieno daļās sagriestus ābolus un vīnogas. Visu samaisa, cieši liek traukā un pārlej ar mērci. Mērces pagatvaošana - ūdenī liek sāli, cukuru, garšvielas, uzvāra, atdzesē, pielej etiķi un eļļu. Diennakti tur istabas temperatūrā, pēc tam diennakti tur vēsumā. Pēc tam kāposti ir gatavi.

 
.

 

Komentāri (6)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Garšīgi!
10.08.2008. plkst. 12:46
Un atkal tā konservēšana klāt !!
29.04.2008. plkst. 11:38
Man varētu garšot!
22.09.2007. plkst. 08:18
NU kā tad !!,
18.07.2007. plkst. 10:26
pati taisi, tak liela meitene jau :DDD
17.07.2007. plkst. 14:28

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 25. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Zemesriekstu eļļu tiek izmantota zemūdenēs, jo tā ir bez smaržas, līdz sasniedz 230 grādu temperatūra

Pasākumi

Mērija Dž. Blaidža par laimi un sāpēm jaunajā albumā

Amerikāņu dziedātāja un dziesmu autore Mērija Džeina Blaidža (Mary J. Blige) ir gatava iepriecināt visus ritmblūza cienītājus ar savu jaunāko studijas albumu “Growing Pains”....