Ātrie ''Provansas'' kāposti

Kāpostus un burkānus sarīvē, pievieno daļās sagriestus ābolus un vīnogas. Visu samaisa, cieši liek traukā un pārlej ar mērci. Mērces pagatvaošana - ūdenī liek sāli, cukuru, garšvielas, uzvāra, atdzesē, pielej etiķi un eļļu. Diennakti tur istabas temperatūrā, pēc tam diennakti tur vēsumā. Pēc tam kāposti ir gatavi.

 
.

 

Komentāri (6)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Garšīgi!
10.08.2008. plkst. 12:46
Un atkal tā konservēšana klāt !!
29.04.2008. plkst. 11:38
Man varētu garšot!
22.09.2007. plkst. 08:18
NU kā tad !!,
18.07.2007. plkst. 10:26
pati taisi, tak liela meitene jau :DDD
17.07.2007. plkst. 14:28

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 24. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Vārīti dārzeņi satur tādu pašu daudzumu A vitamīna kā svaigi

Pasākumi

Aleksandra Buinova koncerts pārcelts uz nākamā gada februāri

20.augustā ieplānotā Krievijas estrādes dziedātāja Aleksandra Buinova uzstāšanās Dzintaru koncertzālē ir pārcelta uz 2009.gada 13.februāri, un tā notiks Rīgas Kongresu namā. Koncerta...