Gatavo alus picu kopā ar Roberto!

Komentāri (6) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
philipsdespero@gmail.com
Lai palīdzētu jums sasniegt jūsu parādus, lai sasniegtu viņa plāni jūsu mājas vai automašīnas iegādei sapņi, īpašu Šveicē, Kanādā, Beļģijā vai franču es piedāvājumi aizdevuma, kredīta vai finansējumu jebkurai personai, kas spēj ikvienam, kas vēlas maksāt ar interesi par 3 % sūtīt man e-pastu, kāds būtu atturēties nedrīkst. Lasīt vairāk:philipsdespero@gmail.com
17.06.2016. plkst. 21:13
philipsdespero@gmail.com
Lai palīdzētu jums sasniegt jūsu parādus, lai sasniegtu viņa plāni jūsu mājas vai automašīnas iegādei sapņi, īpašu Šveicē, Kanādā, Beļģijā vai franču es piedāvājumi aizdevuma, kredīta vai finansējumu jebkurai personai, kas spēj ikvienam, kas vēlas maksāt ar interesi par 3 % sūtīt man e-pastu, kāds būtu atturēties nedrīkst. Lasīt vairāk:philipsdespero@gmail.com
17.06.2016. plkst. 21:13
žanis
cik garda ir tā pica
07.07.2010. plkst. 09:48
Es
Saule Pilnīgi debīls komentārs no Tavas puses.
31.03.2010. plkst. 15:15
Saule
Gita,domaju,ka 4 stundas tev nevajedzes ziedot...ziedot tu vari tikai naudu baznicai.Bet ja velies picu pagatavot majas,tad bus nepiecieshama pacietiba,jo mikla nerugst tik atri ka tu veletos. Nu protams,gaumes lieta! Var jau pagatavot 20 minutes,bet vai zini,kas no ta sanaks? Protams,var aiziet uz piceriju un pasutit picu,kas tiks sagatavota 10 min.,bet vai nav lielaks gandarijums sev un citiem,ka esi to pagatavojusi pati? Domaju,ka ir verts pacensties un nedomat,cik laika tas aiznjems,jo rezultats ir svarigaks...
27.03.2009. plkst. 02:06
Gita
Tik ilgu laiku gan nevarēšu ziedot ....4 un vairāk stundas ???
21.02.2009. plkst. 11:15

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 18. jūnijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Pirmo reizi kaltētus tomātus konservēt eļļā sāka Itālijas dienvidos, bet tagad tie ir sastopami praktiski jebkur pasaulē. Pirms konservēšanas tomātus sagriež, sāla un kaltē saulē, lai izžūtu viss mitrums, bet aromāts kļūtu daudz intensīvāks. Izkaltētajiem tomātiem pārlej augu eļļu ar specijām

Pasākumi

Iznācis Dabas koncertzāles otrais albums

Klajā nācis Ingus Ulmaņa, Aigara Voitišķa un viņu domubiedru projekta “Dabas koncertzāle” jaunais ambientās mūzikas albums “Hydropsyche instabilis”....