Gatavojam Jāņu dienas cienastu franču gaumē kopā ar restorānu „Provansa”

Komentāri (2) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
ABC
otreiz es tur savau kaaju nesperssu!
18.02.2009. plkst. 12:31
VISU CIEŅU
PROVANSAI - ES TUR IK PA LAIKAM IEGRIEŽOS! ĻOTI GARDI UN SMalki - tagad zināsu kā izskatās šefpavārs :)
16.06.2008. plkst. 12:53

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 18. jūnijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Kulināro grāmatu, kuru receptes nāk no līdzenumiem, nesanāk pagatavot īpaši garšīgas kalnos un otrādi. Ēdiens, ko gatavo līdzenuma iedzīvotāji no grāmatām, ko sarakstījuši augstāk virs jūras līmeņa dzīvojoši cilvēki, izjūk, bet kalnos dzīvojošiem iedzīvotājiem nāktos ēst neizvārītu ēdienu, ja viņi stingri sekotu līdzi receptēs norādītajam. Te vainojama atšķirība atmosfēras spiedienā, kas kalnos liek ūdenim uzvārīties pie zemākas temperatūras

Pasākumi

Kārlis Kazāks "Tu neguli"

Dziesminieks Kārlis Kazāks jau tuvākā mēneša laikā gatavojas laist klajā solo albumu, kas būs pirmais jaunais mūziķa publicētais materiāls kopš 2002. gada grupas Oceanfall ieraksta Upe...