Gatavojam Jāņu dienas cienastu franču gaumē kopā ar restorānu „Provansa”

Komentāri (2) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
ABC
otreiz es tur savau kaaju nesperssu!
18.02.2009. plkst. 12:31
VISU CIEŅU
PROVANSAI - ES TUR IK PA LAIKAM IEGRIEŽOS! ĻOTI GARDI UN SMalki - tagad zināsu kā izskatās šefpavārs :)
16.06.2008. plkst. 12:53

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 16. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pirmo reizi kaltētus tomātus konservēt eļļā sāka Itālijas dienvidos, bet tagad tie ir sastopami praktiski jebkur pasaulē. Pirms konservēšanas tomātus sagriež, sāla un kaltē saulē, lai izžūtu viss mitrums, bet aromāts kļūtu daudz intensīvāks. Izkaltētajiem tomātiem pārlej augu eļļu ar specijām

Pasākumi

SARĪKOJUMI RĪGAS LATVIEŠU BIEDRĪBĀ 2009. GADA 17. JŪNIJS – 15. JŪLIJS

17. jūnijā plkst. 19.00 Zelta zālē
KAMERMŪZIKAS KONCERTS
Piedalās Gunta Cēse (soprāns), Aleksandra Boroduļina, Ieva Kļaviņa (klavieres), Raivo Lallo (klarnete).
Programmā V. Bellīni,...