Gatavojam Jāņu dienas cienastu franču gaumē kopā ar restorānu „Provansa”

Komentāri (2) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
ABC
otreiz es tur savau kaaju nesperssu!
18.02.2009. plkst. 12:31
VISU CIEŅU
PROVANSAI - ES TUR IK PA LAIKAM IEGRIEŽOS! ĻOTI GARDI UN SMalki - tagad zināsu kā izskatās šefpavārs :)
16.06.2008. plkst. 12:53

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 18. janvārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Japānā ir tradīcija, ka suši, ko speciāli Tev pagatavojušas pavāra siltās rokas, ir jāēd ar rokām. Turklāt, tas ir kā uzslava un cieņa pavāram, it īpaši, ja suši Jūsu acu priekšā ir pagatavojis ēstuves saimnieks. Šī tradīcija saucas angliski „skinship” – kontakts caur ādu

Pasākumi

„Jaunā Viļņa 2005” laureāts un konkursa muzikālais līdzproducents Brendons Stouns iekaro vācu Perisas Hiltones sirdi

20. oktobrī Vācijā notika Brendona Stouna (Brandon Stone) jaunās dziesmas „Here I Am” un tās videoklipa pirmizrāde. Par klipa režisoru un scenārija autoru kļuva plaši pazīstamais vācu...

Warning: Unknown: Failed to write session data (memcache). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (tcp://127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0