Gatavojam Līgo svētku pusdienas kopā ar restorānu „Gutenbergs”

Komentāri (6) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
dija
super paprasta ir grazu ....o dar tikriausia ir skanu niam niam:)))
14.09.2010. plkst. 10:00
FFF
Fantastiski ! Rolands ir vienkārši burvis !
18.06.2008. plkst. 16:41
Izskatās, ka nemaz tik sarežģīti nav pagatavot ko tādu. Manai draudzenei būs jāparāda šīs receptes;)
18.06.2008. plkst. 14:19
Roberts
Neesmu sieviete bet man patiik gatavot!! Lieliska rubrika un lieliski eedieni!
18.06.2008. plkst. 13:00
veel kaads
Par sitaadu "Jaanju izeesanos" tu man kartiigi atrautos))
17.06.2008. plkst. 03:28
kaads
Nu interesantas bez gala, bet vai no taa latvieshu zemniekam kaads labums :)
16.06.2008. plkst. 09:25

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 24. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Viljama III valdīšanas laikā dārza strūklaka reiz tika izmantota kā milzīgs punša trauks – recepte sastāvēja no 2100 litriem brendija, 540 kg cukura, 25000 citronu, 75 litriem laima sulas un 2 kg muskatriekstu. Bārmenis airējās apkārt mazā laivā, piepildot viesu kausus ar punšu

Pasākumi

Backstreet Boys pēc 15 gadiem beidzot arī Latvijā

Neticami, bet tiešām ir pagājuši jau 15 gadi kopš pieci puiši no Amerikas, Floridas, uzsāka savu karjeru un ceļu uz miljoniem meiteņu sirdīm.

Tiesa, šis tas gan šo gadu laikā ir...