Deserts "La Bomba"

Deserts "La Bomba"

Cukuru ieber bļodā, pievieno olas dzeltenumus un nedaudz vaniļu. Maisa, līdz cukurs ir pilnībā izkusis.

Ūdens peldē masu uzkarsē, pievienojot šampanieti. Visu kārtīgi samaisa. 

Paņem trauciņu, kurā pasniegsiet desertu un ieliek tajā saldējuma bumbiņu.

Saldējumu pilnībā noklāj ar mellenēm un hurmas gabaliņiem. 

Desertam pa virsu uzlej sakarsēto masu (cukurs, ola, šampanietis) un dekorē ar jāņogām, piparmētrām un pūdercukuru.

image025.jpg - 51.89 KB 

 Recepte tapusi sadarbībā ar restorānu "Ambiance", kas atrodas viesnīcas "Ainava" telpās un tā šefpavāru Igoru Dmitruku.

P.S. Deserts ir viegli un ātri pagatavojams, izskatās fantastiski un tikpat lieliski arī garšo!

Labu apetīti! 

 


 

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Greipfrūtu smarža vidēja vecuma sievieti padarīs vīrieša uztverē par 10 gadiem jaunāku. Šis efekts gan nedarbosies otrādi – vīriešiem, kas smaržo pēc greipfrūta, sievietes uztveri neietekmēs nekādā veidā

Pasākumi

„Rīgas mākslas telpā” notiks Latvijas Mākslas akadēmijas studentu diplomdarbu izstāde „Forma. Krāsa. Līnija.”

Rīgas pilsētas izstāžu zālē „Rīgas mākslas telpa” no 13. līdz 27. jūnijam būs apskatāma Latvijas Mākslas akadēmijas studentu bakalaura un maģistra programmas diplomdarbu izstāde...