Pica "Prosciutto e Pulcino"

Pica "Prosciutto e Pulcino"

Picas pamatni apsmērē ar picu mērci, virsū liek sieru, kūpināto kakla karbonādi, zvaigznītē liek 4-6 vistas strēmelītes (skatoties, cik lielas), tomātu šķēles (mazā rādiusā), zilos sīpolus, karija mērci. Cep krāsnī 5-7 min, 2200. Tad ņem ārā, maliņas apsmērē ar ķiploku eļļu un pārber ar Parmesan sieru un picas garšvielu. Griež četrās daļās un pasniedz.

Recepte tapusi sadarbībā ar restorānu "Vairāk saules" un tā šefpavāru Endiju

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Želejā nerekomendē izmantot ananāsu vai kivi, jo tie satur vielas, kas kavē želantīna sabiezēšanu

Pasākumi

TEXTILE IMPRESSIONEN

Tekstilmākslinieku grupa TEX 21 ir izveidojusies 2001.gadā Vācijā. Šobrīd grupas sastāvā darbojas 14 mākslinieces, katra ar savu individuālo radošo pieeju un darba stilu....