LICENCĒTA LEXUS UN TOYOTA SERVISA CENTRA PAKALPOJUMI LATVIJĀ.

Kā ar jebkuru lietu, ko iegādājamies, ir jāsaprot, ka arī automašīna prasa rūpes un apkopi jau no pirmās dienas. Automašīnām periodiski ir jāiziet obligātā tehniskā apkope, lai tās pilnvērtīgi drīkstētu piedalīties ceļu satiksmē uz Latvijas ceļiem, kas, savukārt, nozīmē to, ka autoservisa apmeklēšana pirms TA iziešana būs obligāts darbiņš. Autoserviss Rīgā piedāvā dažāda veida pakalpojumus, kā arī ir sertificēts Lexus un Toyota servisa centrs. Šajā centrā tiek piedāvāti dažādi, populārākie servisa pakalpojumi, piemēram, dzinērju remonts, ritošās daļas diagnostika un remonts, autoelektriķa pakapojumi, riepu un disku balansēšana un viss pārējais, kas ir aktuāls un nepieciešams automašīnas savešanai kārtībā. Vairāk kā 10 gadu ilgā pieredze strādajot ar Lexus un Toyota automašīnām nodrošina lielu automehāniķu zināšanu klāstu, ko novērtēs ik viens klients, kurš izlēmis auto uzticēt konkrētajā servisā.

Ienāc- https://carway.lv/pakalpojums/lukturu-regulesana/

VISS, SĀKOT NO AUTOEVAKUĀTORA UN BEIDZOT AR RIEPU MAIŅU.

Svarīgi, lai autoserviss vienmēr piedāvātu plaša spektra pakalpojumu klāstu un klientam nav jādodas uz daudz un dažādiem servisiem, lai novērstu spekratam radušās tehniskās problēmas. Autserviss Rīgā piedāvā visu – sākot no riepu balansēšanas, un diagnostikas un beidzot ar auto elektriķa pakalpojumiem. Automašīnai ieodoties servsā, tiek veikta pilna diagnostika, lai saprastu kādas ir problēmas un ar ko sākt. To, ka servisu rotā izkārtne par konkrētu auto marku servisa centru, nevajag uztvet kā mājienu, ka apkalpotas tiek tikai konkrētas markas automašīnas, jo, gluži pretēji – laipni gaidīts ir ik viens!

LUKTURU REGULĒŠANA, EĻĻAS NOMAIŅA, MAŠĪNAS EVAKUĀTORS UN CITI PAKLPOJUMI SERVISA CENTRĀ.

Specializēšanās kādas noteiktas automašīnas markas tehniskajās niansēs, sniedz iespēju ne tikai palielināt klientu loku, bet arī sniegt kvalitatīvu servisu un turpmāko sadarbību ar daudziem automašīnu īpašniekiem. Šāda tipa serviss ir izaudzis no viena darbinieka līdz pat veseliem deviņiem un ar opciju apkalpot 8 automašīnas vienlaicīgi, kas nozīmē to, ka darbs ritēs uz priekšu daudz ātrāk un jau drīz vien tiksiet pie sava braucamā savesta kārtībā un sakopta. Autoserviss piedāvā arī dažādus ne pārāk sarežģītus pakalpojumus, piemēram, eļļu maiņu un kondicioniera uzpildi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *