Vēlaties bez bēdām ceļot un neraizēties par Jūsu dzīvokļa aizsardzību? Ir varianti!

Ikgadu valstī tiek veiktas desmitiem tūkstošu zādzību. Statistika rāda, kad iebrucēji vairumā gadījumu nokļūst mājā, izlauzot slēdzeni vai, piemēram, piemeklējot piemērotu atslēgu, kā vēl viens izplatīts veids ir iekļūšana caur logiem, ventilācijas atverēm vai arī balkoniem, ne tik bieži tie liek klāt agresīvas ārdurvju uzlaušanas metodes.Iebrucēju profesionalitātes līmenis un atjautība ar katru jaunu dienu pieaug, pie tam iebrukšanas daudzums palielinās brīvdienās un skolēnu brīvdienās. Tādēļ savam mieram, vajadzētu padomāt par mājokļa aizsardzību un apskatīties, kādi drošības risinājumi tirgū ir atrodami.

Uz ko tieši lūkoties, laikā kad būs izvēlēta apsardze? Tipi kā arī iespējas

Pētot, kādi tad ir drošības risinājumi, lai aizsargāt māju, var redzēt, ka to ir salīdzinoši daudz. Jūs varat paši sev uzlikt drošības mehānismu vai varbūt doties tieši pie ekspertiem. Galvenā atšķirība būs tā, kad, vēršoties tādā uzņēmumā, Jūs varat būt droši, ka iebrukšanas gadījumā nāks tūlītēja reakcija un, protams, specdienests dosies uz apsargājamo objektu. Pretējā gadījumā Jums vajadzēs pašiem jākontrolē un jāmēģina izsaukt policija. Apsardzes varianti iedalās – tehniskā, fiziskā apsardze, inženiertehniskā vai kombinētā apsardze.
Fiziskā apsardze – ikviens no mums ir redzējis sargus veikalos un kāda stāvlaukuma sargu, to arī dēvē par fiziskā veida apsardzi. Parasti fiziskā apsardze ir meklēta tad, kad būs nepieciešama apsardze kādā sabiedriskā pasākumā, vai jāparved kāda tieši vērtīga manta, protams, arī mājokļa aizsardzība. Izvēloties servisu tikai no uzticamas kompānijas būs droši, tā kā tiem uzņēmumiem standartā ir visi tie sertifikāti un garantijas. Taču pastāv iespēja, kad tad var tikt piemeklēti citi drošības risinājumi, piemēram, apsargs, ko tad var mēģināt noalgot un kas arī apsargās īpašumu. Taču tādā gadījumā būs diezgan nepārliecinošas garantijas.
Kā vēl viens opcijas variants, ko piedāvā cilvēkiem kvalificēti uzņēmumi ir tā sauktā tehniskā apsardze, kas arī ir diezgan labs un drošs variants. Šajā izkārtojumā notiek signalizācijas uzstādīšana Jūsu mājās no kuras signāls vai pat video tiek pārraidīti apsargiem uz “pulti”, kuri cauru diennakti novēro objektus. Tādējādi pie Jums uz mājām izbrauc ātrās reaģēšanas vienība un izskaidro Jums visu situāciju. Bez šaubām, var jau arī pats klients uzstādīt signalizāciju uz savām viedierīcēm, taču bez šaubām profesionāļi to visu paveiks ātrāk.
Pēdējie divi veidi tad ir inženiertehniskais un apvienotais jeb kombinētais, kur visiem saprotams, kas ir kombinētais – daudzu variantu apvienojums, atrodot labāko kombināciju. Turpretim, inženiertehniskais veids ir tāds, kad ir izmantoti, kā piemēram, dzelzs režģi vai metāla žalūzijas, piemēram, kā veikalu ēkās. Taču tas nevar nodrošināt pilnīgu drošību, taču nenoliedzami aizturēt uz kādu laiku laupītāju gan varēs.

Kur pasūtīt dzīvokļa aizsardzību, lai varētu gulēt nesatraucoties?

Biznesmeņi ar pieredzi, kas jau bija sadarbojušies kopā ar vairākām apsardzes kompānijām, izceļ, kam tad jāpievērš uzmanība, meklējot šādu uzņēmumu:
1) Pieredze. Nepastrīdami svarīgs moments, jo darba pieredze atspoguļojas profesionālajā izaugsmē, kā arī pieredzējuši firmas savas darbības laikā daudz paplašina iespējas un piedāvājumu.
2) Esošie Klienti. Labs apsardzes uzņēmums izceļas ar milzīgu klientu daudzumu, tostarp lielu pastāvīgo klientu skaitu.
3) Personāls. Sargājot daudzus objektus un personas, ir nepieciešams ne vien ievērojams speciālistu daudzums, bet, protams, arī sakomplektētas ātrās reaģēšanas komandas, kas būs gatavas doties prom jau pēc pirmās trauksmes jebkurā laikā.
4) “Pults” tehniskā apsardze. Šis jau ir viens no kritērijiem, kas atšķir stabilu apsardzes kompāniju. Šāds drošības panelis ļauj saņemt trauksmes signālu arī tad, kad birojā vai dzīvoklī neviena nav, bet signāls sāk darboties.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *