AKTUĀLAS KOKA ĀRDURVIS UN LOGI BIROJAM UN MĀJSAIMNIECĪBĀM

Laiks nestāv uz vietas un, protams, 21. gadsimtā ir pieejami dažādi materiāli, kas ir gan inovatīvi, gan droši un kvalitatīvi un visādā ziņā izmantojami kā būvniecībā, tā apdarē. Vispopulārākais komplekts, ko cilvēki izvēlas uzstādīt savos mājokļos, joprojām ir PVC logi un kvalitatīvas koka durvis. Maldīgi uzskatīt, ka koka durvis nebūs skaņas un siltumu izolējošas, jo pateicoties mūsdienu tehnoloģijām, ir iespējams nodrošināt to pilnvērtīgu funkcionalitāti par visiem simts procentiem. Arī plastmasas logi, ne velti, ir populārākā izvēle klientu vidū, jo tie ir ne tikai izturīgi, bet arī viegli kopjami un kalpo ilgi, pat ja nepieciešama lodžiju iestiklošana 602 sērijā.

DAŽĀDA VEIDA UN STILA FURNITŪRAS IZVĒLE JŪSU KOKA ĀRDURVĪM

Arī celtniecības un apdares materiālu klāstā ir vērojamas dažādas aktuālas tendences. Salīdzinoši nesen vēl bija periods, kad daudzi vēlējās uzstādīt dzelzs durvis savam dzīvoklim, taču lēnām sāk atgriezties vēlme pēc koka durvīm. Sava veida artavu tam ir devusi tendence mājokli celt un iekārtot mierīgā, skandināvu stilā, ar pārdomātu un funkcionālu interjeru un tā elementiem. Durvis ir iespējams pasūtīt arī pēc īpaša pieprasījuma, ar dažādām furnitūrām, stikla ailēm, drošām slēdzenēm un visu citu, ko klients vēlas.

KĀ ATRAST LABĀKO DURVJUUN LOGU IZGATAVOTĀJU UN UZSTĀDĪTĀJU?

Durvju montāža un uzstādīšana, ir pilna cikla pakalpojums, kas sevī ietver visu, sākot no mērījumu veikšanas objektā, līdz pat uzstādīšanai un iekšējai apdarei pēc durvju montāžas. Tas ir ideāls risinājums arī reizēs, kad pasūtītās durvis un to uzstādīšana prasa kādas specifiskas zināšanas, kas citiem speciālistiem arī varētu nebūt. Pilna cikla montāžas darbus novērtē ne tikai pasūtītājs, bet arī darbu veicējs, jo nav vajadzības gaidīt uz citām brigādēm un viss darbs tiek paveikts bez liekām problēmām. Līdzīgi ir arī ar logu montāžu, jo viss darbs no A-Z tiek paveikts vienas brigādes ietvaros.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *