NO SUŅU BŪDĀM UN BEIDZOT AR SPĒĻU LAUKUMIEM UN PIRTS KUBLIEM

Kvalitatīvi, Latvijā ražoti kokapstrādes rezultātā radīti produkti ir ļoti novērtēta prece ne tikai pie mums, bet arī ārzemēs. Kokmateriāli ir viena no svarīgākajām Latvijas amatniecības izejvielām, no kā tiek ražoti moderni un kvalitatīvi, starptautiskā tirgū konkurētspējīgi produkti – sākot no maziem, dekoratīviem nieciņiem un beidzot ar mēbelēm, bērnu laukumiem un daudz ko citu. Ar vien vairāk cilvēku izvēlas savus dārzus un pagalmus papildināt ar Latvijā ražotām koka dārza mēbelēm, terasēm, rotaļu laukumiem un pat pirtīm. Rotaļu laukumi, suņu būdas, lapenes, dārza mājiņas, pirtis un pirts kubli, dažādas dārza mēbeles un daudz kas cits. Par laimi, Latvijā ir ražotāji, kas lieliski seko līdzi visām tendencēm un ir gatavi piedāvāt dažādus risinājumus klientu vēlmēm.

KVALITATĪVI UN AKTUĀLI BĒRNU ROTAĻU LAUKUMI

Ja ir vēlme labiekārtot savu pagalmu privātmājai vai lauku mājai, pie viena iepriecinot arī bērnus, rotaļu laukuma ierīkošana būs tieši tas, kas vajadzīgs. Šāda veida pakalpojumi tiem ražoti, balstoties uz klienta vēlmēm. Atrakcijas ir komplektējamas pēc sirds patikas un vajadzības. Individuāli risinājumi ir pieejami arī vizuālā noformēja ziņā. Cena ir atkarīga no komplektācijas(vairāk informācijas skatīt te – bioloģiskā kanalizācija cena). Cenas svārstās no vidēji 1000 līdz 2500 eiro, turklāt, komplektācijā var iekļaut arī kāpšanas sienas.

ATPŪTIES PATS SAVĀ PIRTĪ UN KUBLĀ

Pirtis un pirts kubli ir vēl viens veids, kā ģimenē ieviest interesantus brīvā laika pavadīšanas veidus. Iegādei pieejamas gan ovālas, gan apaļas, no egles koka veidotas pirtis. Jebkurš šāda veida pasūtījums tiek veidots kopā ar klientu. Kubli un pirtis ir populārs pasūtījuma veids, jo tās ir viegli transportējamas, kopjamas un visādi citādi ērtas izmantošanai nedēļas nogalēs un svētkos. Kompaktie pirts izmēri palīdz pirtij uzsilt ātrāk un nav stundām jāgaida līdz tas notiks. Saprotams, ka ik viens vēlas pirts telpu uzturēt noteiktā temperatūrā maksimāli ilgi. Kurš gan pēc saspringtas un grūtas darba dienas neizbaudīs veldzēšanos karstā pirts kublā? Šādi brīvo laiku iespējams pavadīt gan ar draugiem, gan ģimeni.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *