TEICAMAS KVALITĀTES RIEPU SERVISA PAKALPOJUMI

Lai arī termometra stabiņš un laikapstākļi aiz loga nepavisam nelutina, ir laiks pārliecināties par riepu drošību, lai sezonu varētu pavadīt bez rūpēm un raizēm par sevi un savu pasažieru drošību. Ziemas riepu izmantošana ir obligāta gada vēsākajos mēnešos, taču, dabas untumi ir dažādi, tādēļ viss atkarīgs no laikapstākļiem. Uz vasaras riepām ieteicams pāriet tad, kad dažas dienas ir bijis siltāks par +7 grādiem, taču uz ziemas riepām, kad stabiņš ir noslīdējis zem šīs atzīmes(ielūkojies šeit, lai iegūtu vairāk informācijas – https://mmkserviss.lv/riepu-abc/). Vislabākais risinājums ir riepu maiņa tad, kad laikapstākļi aiz loga ir gana stabili un nav novērojams apledojums un atkalas.

KĀPĒC SVARĪGS RIEPU SERVISA PAKALPOJUMS?

Diski nav tikai dekoratīvs riepu elements, kas noslēpj, varbūt, acij ne tik vizuāli tīkamas detaļas. Disku remonts tiek piedāvāts jebkurā riepu servisā. Disku taisnošana, remonts pēc deformācijas, pēc dažādiem bojājumiem, tā pat kā disku slīpēšana krāsošana un citas klientu vēlmes ir riepu servisa patstāvīgajā piedāvājumā. Ir svarīgi novērst visus konstatētos riepu un disku bojājumus savlaicīgi, jo to esamība tiešā veidā ietekmē automašīnas vadāmības drošību. Riepu servisa darbinieku pamata pienākumos ietilpst jebkāda veida darbs ar auto riepām. Tas tiek veikts ar kvalitatīvām iekārtām un materiāliem. Riepu servisa darbiniekiem nav iemesla neuzticēties – viņu viedoklis par jaunu riepu iegādi un specifiski ieteikumi ir jāņem vērā. Riepu remonts aizņem vidēji 30 minūtes laika, attiecīgi nebūs jākavē ieplānotās dienas gaitas.

IZCILS SERVISS IK VIENAM KLIENTAM

Ja pakalpojuma sniedzēja attieksme būs pozitīvi noskaņota un atvērta, tad klienti noteikti atgriezīsies. Servisa kvalitātei ir liela nozīme, jo norāda uz zinošiem darbiniekiem, augstu ētikas un zināšanu klāstu, kas tiek pielietots atbilstoši standartiem un klientiem nav jāuztraucas par to, ka auto varētu sākt niķoties nepareizā vietā un laikā. Augsta atbildības sajūta ir tas, kas apzīmē servisa darbinieku pieeju jebkuram klientam. Autovadītājiem ir jābūt drošiem, ka automašīna ir tehniski teicamā stāvoklī, tādēļ auto tehniskās apkopes speciālistiem ir liela loma ceļu satiksmē Latvijā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *