KONDITOREJAS RĪGĀ

Svaigi ceptas maizītes un smalkmaizīšu aromāts ir tas, kas liek sirdij pukstēt straujāk un mutē sariesties siekalām. Dažāda veida konditorejas izstrādājumi vienmēr ir bijuši pieprasīta prece, jo kuram gan nepatīk tikko ceptas bulciņas, kūciņas un kliņģeri un kruasāni? Daudzas konditorejas Rīgā piedāvā plašā klāstā ne tikai dažāda veida tortes un kliņģerus pēc pasūtījuma, bet arī citus kārumus, našķus, uzkodas un arī banketa galdu klāšanas pakalpojumus. Ja rodas jautājums, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri, tad jādodas uz konditoreju. Kliņģerus, smalkmaizītes un tortes pēc pasūtījuma Rīgā var izvēlēties no 15 eiro kilogramā.

CIK DIENAS IEPRIEKŠ JĀPASŪTA TORTE?

Svētkiem tuvojoties, aktualizējas jautājums par to, ko celt galdā. Nenoliedzami viena no galvenajām lietām ir torte, kūka vai kliņģeris. Mūsdienās iespējas kūku pasūtīšanai te ir nebeidzamas- gan lauku torte klasikas cienītājiem, gan Ņujorkas siera kūka un citi mūsdienīgi kārumi. Ieteicams tortes, tartes un kūkas pasūtīt laicīgi, vismaz divas dienas iepriekš, taču lielāku pasūtījumu gadījumā vēl ātrāk. Ja kūka nepieciešama bērnu svētkiem, tad ir iespēja to pasūtīt ar iecienītākajiem multeņu tēliem un figūriņām, gaviļnieka vārdu un citiem interesantiem elementiem. Iespējams pasūtīt arī iespaidīgi lielas kūkas, līdz pat sešiem kūku statīva stāviem. Šāds gardums būs piemērots kāzu un lielu jubileju atzīmēšanai.

CIK LIELAM PASĀKUMAM PAREDZĒTA BANKETA GALDA KLĀŠANAS OPCIJA?

Galda klāšanas pakalpojums banketiem, kāzām un lielākiem saviesīgiem pasākumiem ir aktuāls vienmēr. Pat visčaklākā mājsaimniece nevēlas viena pati gatavot un klāt galdu, piemēram, 50 viesiem. Galda klāšanas pakalpojums šādā reizē būs piemērotākais no visiem. Galda klāšana ir pieejama svētkiem un banketiem līdz pat 500 cilvēkiem. Šādu apjomu ir ļāvusi sasniegt teju 20 gadu ilgā pieredze šajā sfērā. Izbraukuma banketu gadījumos klients tiek nodrošināts ar visu vajadzīgo – ne tikai ēdienu, bet arī traukiem un citiem galda piederumiem. Galda klāšana iespējama dažāda veida pasākumiem, formālākiem un brīvākā gaisotnē, taču, jāņem vērā, ka nepieciešams pieteikt pakalpojuma nepieciešamību vismaz 10 dienas iepriekš, lai būtu iespēja sagatavoties un sagādāt gardus pārsteigumus. Cenas galda klāšanas pakalpojumam nosaka, balstoties uz dažādiem faktoriem, ieskaitot viesu skaitu, atrašanās vietu un daudz ko citu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *