VAI IR IESPĒJAMS INDIVIDUĀLI PASŪTĪT VIRTUVES IEKĀRTU?

Iekārtojot mājokli, jaunu mēbeļu izvēlēšanās vienmēr sagādā gan prieku, gan raizes vienlaicīgi. Kāpēc tas tā ir? Tādēļ, ka bieži vien veikalos jau atrodamās mēbeles, lai arī skaistas un funkcionālas, tomēr līdz galam neatbilst visām izvirzītajām prasībām. Tas attiecināms gan uz virtuves iekārtām, gan skapjiem un mīkstajām mēbelēm. Šis ir viens no iemesliem, kādēļ pēc pasūtījuma ražotas mēbeles ir tik populāras. Ja mēbeles tiek ražotas pēc īpaša pasūtījuma, tad nelieliem uzņēmumiem tas ir daudz reižu rentablāk par mēbeļu ražošanu ar risku, ka prece paliks veikalā. Mēbeles pēc pasūtījuma ir iespējams izgatavot gan guļamistabai, gan virtuvei un pat vannasistabai.

VIRTUVES IEKĀRTAS UN CITAS MĒBELES PĒC PASŪTĪJUMA

Viena no pirmajām telpām, ko klienti izvēlas iekārtot, ir virtuve. Mēbeļu izgatavošana virtuvei sevī ietver visu – sākot no veselas virtuves iekārtas, kas veidota balstoties uz klienta vēlmēm un vajadzībām un, beidzot ar vienkāršiem virtuves galdiem, krēsliem vai citiem elementiem. Garantējam pilnīgu klientu vēlmju izpildīšanu, ne velti virtuves iekārtas vidējais izgatavošanas laiks ir 5 nedēļas. Iespējas ir bezgalīgas – cik klientu, tik ideju un variāciju! Arī virtuves darba virsmas izmaksas ir atšķirīgas, kas var svārstīties no dažiem simtiem līdz pat vairākiem tūkstošiem. Šeit jāpiemin, ka maldīgi uzskatīt, ka budžeta klases iebūvējamā virtuves iekārta būs nekvalitatīva un nekalpos ilgi. Liela panākumu atslēga virtuves ilgmūžībā ir pareiza tās kopšana un rūpes par tehniku un iekārtām.

PĒC PASŪTĪJUMA BŪVĒTAS LIELISKAS MĒBELES

Pēc pasūtījuma ir iespējams izgatavot jebkāda veida mēbeles. Iebūvētie skapji un dažāda veida bīdāmās durvis ir vēl viena populāra preču grupa, ko izvēlas iegādāties veidotas pēc pasūtījuma. Individuāli pasūtītas mēbeles nav tikai turīgu un izlepušu cilvēku kaprīze, bet gan normāla vēlme 21. gadsimtā, kad veikalos netrūkst mēbeļu, kas pašas izjūk pēc pavisam neilga laika. Skaidrs, ka ergonomija palielina darbu kvalitāti, tādēļ nav jābrīnās, ka tik daudzi mēģina apkārtni ap sevi iekārtot maksimāli parocīgi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *