ATRODI LABĀKO REPREZENTĀCIJAS VEIDU

Kalendārs ir tas, kas savu pienākumu pilda nenogurstoši visa gada garumā. Varētu šķist, ka visam digitalizējoties kalendārs būs viena no tām lietām, kas kritīs aizmirstībā, taču tā nebūt nav. Kalendārs ir kļuvis par universālu biroja priekšmetu, jo pilda arī funkcijas, kas agrāk šķita tam nepiemērotas, piemēram, kalendāri ir populāra dāvana biznesa partneriem un saviem darbiniekiem. Cena par drukas pakalpojumiem drukas darbnīcā, parasti tiek piemēroti par tirāžu un uzrādītas kā maksa par vienību, taču bīties nevajag par lieliem drukas darbu apjomiem un izdevumiem, jo piedāvājums ir adekvāts.

CIK MAKSĀ IZDRUKĀT KALENDĀRU?

Kalendāru drukas pakalpojums iet roku rokā ar kalendāra dizaina izveidi(vairāk informācijas skatīt te – http://www.bdaugava.lv/zinas/5-iemesli-izveleties-personalizetu-kalendaru-/). Kāpēc tā? Veidojot šāda veida drukas darbus jāsaprot tas, ka to drukāšana nav kā parastu a4 lapu izprintēšana, bet prasa dizaina pielāgošanu drukas veidam. Ja tiek veikts pasūtījums speciāli veidotiem un drukātiem kalendāriem, tad varat būt droši, ka viss tiek nostrādāts perfekti no A-Z, ieskaitot visu vārda dienu un svētku iekļaušanu aktuālā redakcijā. Ja nepieciešams var vienoties arī par specifiskas informācijas iekļaušanu kalendārā. Katram pasūtījumam tiek atrasts zelta vidusceļš, kas dizainam un drukas risinājumam ļauj vienam otru papildināt nevis sabojāt. Noteikti nevajag bīties par to, ka varētu tikt ietaupīts uz materiālu un drukas risinājumu rēķina. Katrs solis tiek saskaņots ar klientu un arī parādīti piemēri.

KĀ APRĒĶINA KAENDĀRU CENU?

Dažāda veida drukas darbi, ieskaitot kalendāru druku, ir atkal ļoti populāri. Neatkarīgi no tā, vai klientam nepieciešami sienas kalendāri, galda kalendāri vai personalizēti kalendāri, kalendāru druka tiek veikta ātri un kvalitatīvi. Ja kalendāri tiek sūtīti noteiktā tirāžā, cena tiek rēķināta par vienību. Ja vajadzīgs lielisks, personisks un personalizēts reprezentatīvs priekšmets, tad kalendārs būs tas, tieši laikā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *