KAS VAR SAŅEMT ĀTRO AIZDEVUMU?

Sasniedzot 20 gadu vecumu ir iespējams pieteikties ātro kredītu pakalpojumam. Nelielu naudas summu aizdevums ir populārs klientu vidū jau vairāk kā 10 gadu garumā. Tas ir ērti, jo kredīta pieteikšanu var veikt tiešsaistē, nav lieku formalitāšu un nauda kontā ir dažu minūšu laikā. Aizdevumu iespējams saņemt personām, kurām ir vismaz 20 gadi. Vēl viens par labu spēlējošs fakts ir tas, ka aizdevuma atmaksas termiņu var pagarināt un klientam saistošu atmaksas grafiku(ieskaties te – aizdevums internetā). Katram no mums var gadīties situācijas, kad gadās neparedzēti tēriņi, tādēļ šāda veida aizdevumi ir tieši laikā.

CIK ILGS LAIKS VAJADZĪGS KREDĪTA PIEŠĶIRŠANAI?

Jau iesākumā veidoti kā alternatīva banku kreditēšanas pakalpojumiem, šāda veida ātrie kredīti ātri vien izvirzījās finanšu pakalpojumu topa pirmajās vietās. Mūsdienīga pieeja dažādiem ierastiem pakalpojumiem un to saņemšanai, vienmēr ir bijuši aktuāli, un finanšu sektors nav izņēmums. Pirms aizdevuma piešķiršanas tiek pārbaudīta potenciālā klienta kredītvēsture un iespējas aizdevumu atmaksāt. Visbiežāk, viss process aizņem stundu un jau pavisam drīz aizdevums tiek ieskaitīts bankas kontā. Lielākā daļa aizdevēju pirmo aizdevumu piedāvā izsniegt bez maksas jeb bez papildus procentu maksājuma.

CIK DROŠI IR ĀTRO AIZDEVUMU PAKALPOJUMU SNIEDZĒJI?

Ņemot vērā to, ka ar vien vairāk pakalpojumu sniedzēju izvēlas tiešsaistes platformu plašākai klientu loka aptverei, ātrie aizdevumi internetā nav nekas nepierasts un svešs. Pēc aizdevuma saņemšanas, visa informācija par aizdevumu kopā ar līgumu, tiek nosūtīta klientam uz e-pastu. Visu informāciju par aizdevuma kopējām izmaksām ir iespējams uzzināt, izmantojot aizdevuma kalkulatoru, savukārt, visi dokumenti tiek atsūtīti elektroniski. Ātro aizdevēju nozare Latvijā tiek stingri uzraudzīta un nav jābaidās no krāpšanas mēģinājumiem. Aizdevuma atmaksa ir elementāra – vai nu aizdotā summa ar procentiem, ja tādi ir, tiek pārskaitīti uz aizdevēja bankas kontu vienā maksājumā, vai arī tiek veikti lielāki aizdevuma atmaksas maksājumi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *