DIGITĀLĀ MĀRKETINGA AĢENTŪRAS LATVIJĀ.

Jebkuram uzņēmumam ir nepieciešama reklāma, it sevišķi mūsdienu konkurences apstākļos. Daudzi mazi vai vidēji uzņēmēji izvēlas savus pakalpojumus reklamēt sociālajos tīklos, kas ir bez maksas vai, ja izvēlaties sponsorēto saturu, par nelielu samaksu. Sociālie tīkli ir vieta, ko izmanto ikviens, taču arī internets pats par sevi tiek izmantots 24 stundas diennaktī. Pircējam vai pakalpojuma saņēmējam ir svarīgi par pakalpojuma sniedzēju atrast maksimāli daudz informācijas un to vislabāk ir pasniegt ar savas mājaslapas palīdzību. Kā vislabāk savu mājaslapu pasniegt citu vidū? Nepieciešams atrast labu digitālā mārketinga speciālistu, kas sastādīs piemērotu SEO stratēģiju vietnes izaugsmei.

Uzzini vairāk – http://epadomi.lv/kas_vertigs/bizness/25112020-vai_seo_optimizacija_ir_joma_kura_verts_i

KĀ PADARĪT INTERNETA VIETNI REDZAMU POTENCIĀLAJIEM KLIENTIEM?
SEO jeb search engine optimization ir mājas lapu optimizēšana, lai tā kotētos augstāk interneta meklētāja lapās. Ir perādīts, ka tālāk pa pirmo lapu google meklētājā, cilvēki šķirsta tikai tad, ja sāk pārņemt izmisums, jo 95% gadījumu, meklējot preci vai pakalpojumu pēc konkrētiem atslēgvārdiem, rezultāti ir atrodami uzreiz. Ja mājaslapa ir izveidota un optimizēta piemērojoties visiem google algoritma standartiem, tad lapas pozīcija būs augsta, jo ir daudzi faktori, kas to iekmē, ne tikai pareizu atslēvārdu izmantošana tekstos. Speciāli veikts SEO audits nosaka lapas vājās un stiprās puses un SEO speciālists izstrādā piemērotu stratēģiju, lai lapas reitingi būtu augstāki. Google, vinnozīmīgi, ir pats lielākais un populārākais interneTa meklētājs, tādēļ jebkuram biznesam ir ļoti svarīgi, lai lapa būtu tajā atrodama maksimāli augstā pozīcijā.

SEO PAKALPOJUMI LIELIEM UN MAZIEM UZŅĒMĒJIEM.
Digitālais mārketings sevī slēpj dažādus pakalpojumus, kas ir saistīti ar uzņēmuma mājaslapu izstrādi un veidošanu. Noteikti var apgalvot, ka nepietiks tikai ar laimi, lai mājaslapa ieņemtu labas pozīcijas starp citām. Iespējams, šādi digitālie risinājumi bija saistoši pirms 20 gadiem, kad gadsimta sākuma uzplaukumā internet vidē tika virzīti salīdzinoši ļoti maz biznesu, jo tas nebija lēti un arī internets nebija atrodams ik uz soļa. Tagad, kad interneta pieslēgums mājoklī un viedtālrunī ir standarts, ir grūti konkurēt ar teju diviem miljardiem interneta vietņu, bez īpaši pielāgotas lapas. Interneta vidē darbojas uzņēmumi, kam nemaz nav nepieciešama fiziska telpa un tādi nu jau ir ne tikai interneta veikali, bet pat restorāni. Digitālā mārketinga speciālists palīdz uzņēmumam labāk attīstīties digitālā vidē, tādēļ uzskats, ka visu varam paši vairāk nav aktuāls pie mūsdienu apstākļiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *