KURĀ E- VEIKALĀ VAR IEGĀDĀTIES KONTAKTLĒCAS?

Ir dažādas opcijas, kā uzlabot savu redzi un arī tam, kādus līdzekļus izvēlēties ikdienas lietošanā, lai redzes traucējumi nesagādātu neērtības darbā un sadzīvē. Daudzu izvēle norit par labu lēcām, jo to lietošana ir ļoti viegla un tās ir salīdzinoši lētākas par brillēm vai acu lāzeroperāciju. Daudziem tik pierasto briļļu lietošana un lietošana katru dienu, nešķiet komfortabla, tādēļ tiek meklētas alternatīvas, kas neizmaksā pārāk dārgi un ir piemērotas dažādām redzes problēmām.

Mūsdienās ir pieejams ļoti ievērojams acu kontaktlēcu klāsts un arī lēcas izšķir gan pēc lietošanas ilguma, gan īpašām optometriskām īpatnībām. Kontaktlēcu pirkšana mūsdienās pieejama gan e-veikalos, gan optikas veikalos. Ieteikums kontaktlēcas iegādāties, balstoties uz acu ārsta vai optometrijas speciālista pārbaudes un specifiskiem norādījumiem.

KĀDAS IR KONTAKTLĒCU ATŠĶIRĪBAS?
Mūsdienās ir iespējams iegādāties kontaktlēcas, kas paredzētas ļoti plaša spektra redzes problēmu koriģēšanai un tās var nopirkt ne tikai optikas preču veikalos, bet arī internetā. Kontaktlēcas var izvēlēties, balstoties uz vairākiem kritērijiem un populārākie no tiem ir cena, ražotājs un konkrēta redzes problēma, kurai ir nepieciešama korekcija ikdienā. Veikalos lēcas var atrast sakārtotas pēc vairākām pozīcijām, taču, visbiežāk tas būs valkāšanas un lietošanas ilgums un problēma, ko konkrētā lēca koriģētu. Lēcas tiek iedalītas vienas dienas lēcās, divu nedēļu lēcās, mēneša lēcās, trīs mēnešu un pusgada lēcās. Tā pat iegādei ir pieejamas lēcas, kas paredzētas tiem cilvēkiem, kuriem ir redzes problēmas skatoties gan tālumā, gan tuvumā, gan tiem, kuri slimo ar astigmatismu. Ir iespējams iegādāties lēcas bez optiskām dioprijām, kas var kalpot arī kā deoratīvs elements, uzzināt vairāk te.

KONTAKTLĒCAS PAR IZDEVĪGĀM CENĀM.
Kā jau jebkurai precei, arī kontaktlēcu cenai ir liela nozīme pat tad, ja nepieciešams konkrēts lēcu veids. Cenu atšķirība nav ievērojama, bet ir iespējams atrast lēcas dažādos cenu diapazonos. Vienas dienas kontaktlēcas tiek pārdotas iepakojumos, kuros ir 30 gabali un viens lēcu pāris ir lietojams vienu dienu. Šīs lēcas maksā vidēji 30 eiro par iepakojumu. Divu nedēļu kontaktlēcas ir iespējams lietot pa dienu, taču uz nakti tās jāizņem. Arī šāds lēcu iepakojums sastāv no vairākām lēcām un to cena ir ap 20 eiro. Ja aktuālas kontaktlēcas, kas domātas specifiskām redzes problēmām, tad var atrast gan tās lēcas, kas domātas izmantošanai nepārtraukti diennaktī, gan tādas, kas ejot gulēt jāizņem Torisko lēcu cena būs apmēram ap 50 eiro, savukārt multifokālo kontaktlēcu cenas ir ap trīsdesmit eiro par iepakojumu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *