PLASTMASAS LOGU MONTĀŽAS PRIEKŠROCĪBAS

Plastmasas jeb PVC logi ir standarta risinājums logu nomaiņas un montāžas reizēs visā Latvijā un arī lielā daļā Eiropas. Pēdējo 20 gadu laikā PVC logu montāža ir kļuvusi par standartu. Pakešu logus izmanto ne tika mājokļos, bet arī ražotnēs un biroju telpās, turklāt, tehnoloģiskās iespējas ļauj tos ražot un pēcāk realizēt par lielisku un izdevīgu cenu visām pusēm. Plastikāta logi nodrošina lielisku skaņas un termoizolāciju, ko novērtē ik viens. Vecos koka logus ziemas mēnešos bija nepieciešams aizlīmēt, lai telpā neienāktu tik daudz aukstā gaisa, taču ar plastmasas logiem šī problēma atrisinās automātiski.

KĀDI SAGATAVOŠANĀS DARBI JĀVEIC PIRMS LOGU NOMAIŅAS?

Logu nomaiņa ir ātrs process, kuru ir iespējams veikt pat ziemas mēnešos, negaidot aukstās sezonas beigas, tādējādi iegūstot siltumu telpās pat ziemas spelgonī. Plastikāta logi sniedz iespēju telpā normalizēt termoregulāciju un uzlabot arī ventilāciju, tādēļ, ja esat tikai lemšanas procesā par to, vai nepieciešama logu nomaiņa, iesakām lieki nevilcināties. Logu montāžu veic zinoši darbinieki un maksimāli ātrā, taču adekvātā tempā. Pēc pieteikuma saņemšanas tiek veikta logu mēru noņemšana, lai izgatavotu logus, kas ir atbilstoši noņemtajiem mēriem, attiecīgi izslēdzot opciju par to, ka logi varētu nederēt.

MŪSDIENĪGI RISINĀJUMI LOGU MONTĀŽAI LATVIJĀ

PVC logi tiek ražoti no izturīgām konstrukcijām un ir droši. Par ventilāciju nebūs jāuztraucas arī aukstā laikā, kad ilgstoši nav vēlmes turēt vaļā logus, jo pakešu logi nodrošina labas ventilēšanas opcijas jebkādos laikapstākļos un gadalaikos. Logu precīza montāža aizsargā no kondensāta un mitruma rašanās telpā un uz sienām, attiecīgi samazinot risku pelējumam. Viennozīmīgi, šis ir lielisks ieguldījums ilgtermiņā, ko visā pasaulē jau 20 gadus novērtē vairāki miljoni cilvēku.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *