Kā atpazīt labu servisu?

Jebkurš mašīnas īpašnieks, atdodot tā automašīnu remontam vai apkopei, uztraucas par to vai tiešām pakalpojums realizēts labi. Patiešām, tieši no tā, cik tad kvalitatīvi būs realizēts Jūsu “dzelzs drauga” auto remonts, būs atkarīgs arī tā kalpošanas ilgums un, pats galvenais, Jūsu drošība uz ceļa. Kad tiek izvēlēts autoserviss Rīgā vai jebkurā citā pilsētā, lielākā daļa cilvēku izvēlās pēc pakalpojumu izmaksām. Viens cenšas sameklēt pakalpojumu ar zemu cenu politiku, cits, gluži pretēji, uzskata, ka dārgāks ir un būs vislabāks. Bet, kas tieši būtu tas galvenais uz ko lūkoties, neviens nemaz nezina. Te jācenšās noskaidrot ko vairāk par to, kāds tieši auto remonts tiek piedāvāts, ar ko labs automehāniķis atšķiras no nekvalificēta, un arī pēc kā tad vadīties meklējot servisu.

Ienāc – http://www.carway.lv/lv/pakalpojumi/

Sertificēts lexus autoserviss un vienkāršs serviss, ar ko tad tie atšķiras savā starpā?

Ikviens autoserviss Juglā vai citā Rīgas daļā, kā arī pārējā Latvijā iedalās 3 galvenajās grupās, oficiāli konkrētu marku dīleru servisi, licencēts parasts autoserviss un privātu mehāniķu pakalpojumi garāžā. Ar ko tieši viņi atšķiras un, kāds būtu vislabākais izvēles variants, mēģināsim noskaidrot.
Oficiāls noteiktas auto markas autoserviss, tāds var būt, piem., sertificēts lexus autoserviss, tie standartā ir noteiktas markas auto pārstāvji, kuru tieši remontā tie specializējas. Vairumā gadījumu tā būs auto apkope ar garantiju, jo, kad, piem., būs nepieciešams auto remonts vai diagnostika, mašīnas īpašnieks varētu būt spiests samaksāt “kārtīgu” cenu. Bez šaubām, tas nav visos dīleru servisos, tādēļ šis punkts būtu kārtīgi jānoskaidro.
Parasts autoserviss Rīgā vai arī jebkur citur mūsu valstī, kas tiek piereģistrēts, ievērojot Latvijas likumus kā arī tie pilnībā jau ir atbildīgi par savu veikto servisu, pat, ja Jums nepieciešama vien riepu montāža un balansēšana. Tāds autoserviss ir diezgan pieprasīts, šadā vietā būs gan profesionāls auto elektriķis, tā arī automehāniķis, un arī augstas kvalitātes pakalpojumu klāsts. Tanī pat brīdī cenas vienmēr ir zemākas.
Pēdējā grupa – privatās garāžas, kur piedāvātais auto remonts tiks izpildīts neoficiāli. Protams, šajā gadījumā vienmēr ir mazas cenas, taču te nebūs arī nekādu garantiju un atbildības par sniegtajiem pakalpojumiem. Turklāt jauno auto diagnostika drīzāk nebūs precīzi veikta.

Kritēriji, ko jāievēro, kad ir meklēts autoserviss Rīgā vai arī citur Latvijā

Galvenie faktori, kas jāievēro izdarot servisa atlasi:
1)Aprīkojums – bez laba aprīkojuma komplekta nav realizējama kvalitatīva auto diagnostika un pat vienkārša riepu montāža un balansēšana. Tāpēc uzmanīgi noskaidrojiet, kāds tad pacēlājs vai cits inventārs ir servisā, tādā, kā piemēram, sertificēts toyota autoserviss;
2)Personāls – Sertificēts automehāniķis ir augstas klases pakalpojumu iezīme. Kad darbiniekam nav vienkāršāko zināšanu vai varbūt viņam ir smagi noteikt avārijas cēloni, labāk neriskējiet! Arī tad, ja Jums vajadzīgs auto elektriķis, jo mūsdienās jaunās mašīnas būs diezgan atkarīgas no elektronikas.
3) Rezerves daļas – uzziniet tieši par palīgmateriāliem un izmantotajām detaļām. Iegaumējiet, ka tieši zemas kvalitātes rezerves daļas uzstādīšana, pēc laika varētu radīt nelabojamas sekas automašīnai.
Jāapzinās, ka tiešām laba autoservisa izraudzīšanās jau ir Jūsu drošība un gara auto mūža garantija. Uzziniet paziņu rekomendācijas un tad izvēlieties servisus, kur būs atbildīgi par piedāvāto pakalpojumu kvalitāti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *