Zīmolu briļļu ietvari vai jau vienkāršās brilles – kam tieši jāvērš pastiprināta uzmanība, veicot atlasi?

Koriģējošās brilles vai polarizētas saulesbrilles šobrīd – to izvēle tomēr ir diezgan smags izaicinājums. Briļļu rāmji, kuri piestāv gan pasākumos, gan ikdienas dzīvē, turklāt uzsver nēsātāja dabisko skaistumu, kā arī parāda, ka Jūsu zīmolu briļļu ietvari šodien ir modes kliedziens, tik tiešām tādi briļļu ietvari ir neaizvietojami. Parasti, kad tika atrastas šādas saulesbrilles vai koriģējošo briļļu rāmji, ikviens cenšas pēc ilgāk tādas brilles saglabāt, jo bez šaubām līdzīgu aksesuāru var būt smagi sameklēt. Ir interesanti, ka, izvēloties brilles, īpaši, ja tiek iegādāti briļļu ietvari internetā, rekomendējams vērst uzmanību trim galvenajiem parametriem – rāmja izmēram, formai kā arī tā krāsai.

Pareizo koriģējošo briļļu izlase

Brīdī, kad tiek meklēti saulesbriļļu vai koriģējošo briļļu ietvari, jāpievērš uzmanība ne vien stilam, bet, protams, arī to formas piemērotībai briļļu lecām, to materiālam un vairākām cita veida niansēm. Gadījumā, ja tiek pirkti briļļu ietvari internetā, zemāk minētie padomi ļaus Jums veikt atlasi.

1. Gadījumā, ja Jums būs liels “mīnuss” (sākot no -4), tad briļļu lēcas standartā būs ar biezām malām un plānas to centrā. Tas nozīmē to, ka lēcu malas būtu “jāmaskē”: tādā situācijā labāk būs plastmasas briļļu rāmji kopā ar plata tipa kājām.
2. Ja cilvēkam ir liela tālredzība (no +4), šajā gadījumā lēcas būs ar plānām malām, bet centrā biezas. Šajā gadījumā labāk atbilstoši būs apaļi briļļu rāmji. Saulesbrilles vai arī koriģējošās brilles ar šādām lēcām padarīt vizuāli elegantākas varētu gadījumā, ja nēsāt rāmjus ar lielu vietu lēcām, jeb brilles ar lielām lēcām.
3. “Nemanāmie” briļļu ietvari , kur lēcas stiprinās vien ar skrūvēm, šis variants nav vēlams koriģējošām brillēm, kur ir lielāks pluss vai mīnuss par 4. Variantiem ar lielu tālredzību ir drauds būt šķībām brillēm, bet tajā pat brīdī liela mīnusa” koriģējošās brilles lielās apmales dēļ pie loka līnijas, šeit var nepietikt stiprinājuma platuma.
4. Vienas līnijas briļļu rāmji nemaz nav piemēroti mazu korekciju lēcām (plus vai mīnus 0.25, 0.5, 0.75). Šis apstāklis jau ir saistīts ar to, kad tādos rāmjos lēcas malu līnija tiek rievota. Ja brilles stikls ir plāns, to nevar sataisīt.

Bez šaubām, bez šiem atrunātajiem ieteikumiem, briļļu ietvari jau tiek pieskaņoti sejas formai. Vislabākais, kad tiek pirkti briļļu ietvari internetā, izrunāt visu tieši ar pašu optikas salonu, tad izvēle būs izdarīta pareizāk!

Tiek meklēts optikas salons Jūsu pilsēta? Svarīgākie atbilstības kritēriji

Jums nepieciešama optika Cēsīs, Madonā, Bauskā vai citā pilsētā, bet nav skaidrs tieši ar ko tad sākt atrašanu. Pirmā pamata lieta jau ir piedāvājuma izvērtēšana. Vērtīgs optikas veikals piedāvā diezgan plašu izvēli, parasti ir ne vien redzi uzlabojošas brilles, taču arī slavenu zīmolu briļļu ietvari, un optiskās vai polarizētas saulesbrilles un pat atsevišķi bērnu saulesbrilles. Uzmanīgi apskatieties rekomendācijas, tā kā citiem klientiem jau bija saskarsme un tie atspoguļo pašu skatījumu uz optiku. Gadījumā, ja Jums bija iekritis prātā, kāds veikals galvaspilsētā, izpētiet kas to lai zin, varbūt tam ir, kā piemēram, optikas veikali Jelgavā vai arī Liepājā. Lieli un arī zināmi saloni parasti strādā vairāku veikalu tīklā. Un e-veikals, jo šodienas digitālajā vidē pircējs ir pieradi, kad arī var tikt pasūtīti briļļu ietvari internetā, kur jau darbojas 14 dienu atgriešanas iespēja.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *