KĀ PAGATAVOT KVALITATĪVU KAFIJU?

Vai spējam iedomāties savu pasauli bez kafijas? Tas ir tik ikonisks dzēriens, ka tam par godu ir radīta vesela profesija – barista – kafijas pagatavošanas meistars. Kafija palīdz dienas gaitas uzsākt mundri un spirgti, dodot enerģijas lādiņu, ko veicina sastāvā esošais kofeīns. Ir ļoti daudz kafijas šķirņu, bet tikai dažas no tām ir lietojamas ikdienā, turklāt, kafija nav tikai tas karstais dzēriens, kura smaržu atpazīsim jebkur, jo kafija mēdz būt pamatā pat dažādiem alkoholiskiem kokteiļiem un citiem dzērieniem. Katrā pasaules vietā ir atšķirīgi kafijas pagatavošanas un baudīšanas rituāli, kas veido gadu simtiem ilgas tradīcijas no paaudzes paaudzē. Mūsdienās kafija tiek gatavota, galvenokārt, divējādi – ar apliešanas metodi vai kafijas automātā. Mūsdienās būs grūti atrast mājokli, kurā ikdienas lietošanā nebūtu vismaz viena veida kafijas pagatavošanas ierīce. Iespējams uzzināt vairāk informācijas zemāk rakstā!

KĀ PAROCĪGĀK PAGATAVOT KAFIJU?

Mūsdienās, veikali var lepoties ar visplašāko kafijas pagatavošanas palīglīdzekļu klāstu – gan speciālos biķerīšus turku kafijai, populāro franču presi, kas ir lielisks palīgs kafijas gatavošanai vairākiem cilvēkiem, mokas kanniņu, kuru izmanto itāļi, un, protams, dažāda veida kafijas automātus, kas palīdzēs baudīt ne tikai ņipru espresso, bet arī maigu latti un citus kafijas dzērienus. Lielā daļā mūsdienīgo kafijas automātu, kafijas pupiņas tiek maltas automātiski, tieši pirms dzēriena gatavošanas. Ja vēlaties mazu, klusu, bet spējīgu kafijas pagatavošanas ierīci, iesakām izvēlēties kapsulu automātus, kuri pagatavos smaržīgu un gardu dzērienu mazāk kā minūtes laikā. Klasiskāku vērtību piekritēji novērtēs espresso automātus, kuros izmanto kafijas spilventiņus, vai parastos kafijas automātus, kuros tiek izmantoti filtri.

KĀDĀS REIZĒS IZMANTOT KAFIJAS AUTOMĀTU NOMAS PAKALPOJUMU?

Kafijas automāti ir kļuvuši par vienu no nepieciešamākajām lietām katrā virtuvē jebkurā mājoklī visā pasaulē. Nenoliegsim, ka kafijas automātu, kā jebkuras citas labas, kvalitatīvas sadzīves tehnikas cena, nav no mazākajām, tādēļ, iegādājoties ierīci, tiek gaidīta simtprocentīga atdeve, taču, ja rodas vajadzība, kafijas automātu serviss un labošana palīdzēs tikt galā ar problēmām. Lielisks pakalpojums ir arī kafijas automātu noma, kas būs labs palīgs saviesīgu pasākumu un banketu rīkošanai, kurā plānots būt vairāk par pāris viesiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *