KVALITATĪVU MĒBEĻU BŪVĒŠANA PĒC PASŪTĪJUMA

Būs grūti atrast kādu, kuram sajūsmu raisītu novecojušas un nemodernas vēsmas interjerā. Tas attiecas gan uz dzīvokļiem, gan privātmājām, vasarnīcām un citām vietām, ieskaitot viesu namus un kempingus. Mūsdienās mēbeļu veikalos un salonos var atrast visu, ko sirds kāro. Mēbeļu veikalos internetā ir iespējams iegādāties ne tikai mēbeles, bet arī aksesuārus un pat virtuves virsmas, nemaz nerunājot par dažāda veida un funkciju skapjiem, bērnu istabas mēbelēm un arī mēbelēm gaumīga biroja iekārtošanai(vairāk skatīt šeit – virtuves komplekti). Protams, nevar aizmirst lielisko atlaižu piedāvājumu, kas patiks ikvienam.

ERGONOMIKAS PRIEKŠROCĪBAS VIRTUVĒ

Virtuve ir jebkura mājokļa galvenā telpa, jo tajā top gardas maltītes un allaž kāds grib iegriezties. Mūsdienīga un funkcionāla virtuve ir viens no galvenajiem iemesliem, kādēļ cilvēki izvēlas ar vien vairāk laika pavadīt virtuvē gatavojot. Dzīvojot daudzdzīvokļu sērijveida namos, kas celti septiņdesmitajos gados un vēlāk, plašas un ietilpīgas virtuves nav bijusi prioritāte. Šajos dzīvokļos dzīvojošie, bieži vien izvēlas vai apvienot virtuvi ar viesistabu, tādējādi radot vairāk vietas. Mūsdienās, izvēles iespējas mēbelēm un interjera iekārtošanai netrūkst. Visi pasūtījumi ir pilnībā individuāli, kas nozīmē to, ka vērā tiek ņemtas klienta vēlmes, finansiālās iespējas, materiālu pieejamība un daudz kas cits.

LIELS SKAPIS JEBKURAM MĀJOKLIM

Liels skapis pat mazos dzīvokļos ir obligāta nepieciešamība, jo, lai cik jocīgi neliktos, mazas dzīvojamās platības tas padarīs vizuāli lielākas. vecmāmiņu un vecvecmāmiņu lielās, smagās sekcijas, kas aizņēma pusi no istabas platības, nu ir pagātne, jo mūsdienu mēbeļu dizains balstās uz vieglumu, funkcionalitāti un askētismu. Iebūvējamie skapji nav domāti tikai guļamistabām, jo savu funkciju lieliski pilda arī priekšnamos un pat saimniecības telpās. Mazu dzīvokļu īpašnieki novērtēs stūra skapjus, kas nesamazina telpas platību, it kā rada vairāk vietas, vienlaicīgi pildot savu pamatfunkciju. Visas vēlmes un vajadzības ir iespējams apvienot un izgatavot tieši tādu sapņu mēbeli, kādu sirds kāro!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *