KUR VISLABĀK IZVĒLĒTIES LOGU MONTĀŽU?

Mūsdienās ir iespējams izvēlēties dažāda veida logu montāžu mājoklī un citām telpām. Plastmasas logi ir populārākā izvēle, ko redzam dažādu namu fasādēs, bet ar vien biežāk daudzi izvēlas koka un alumīnija logus savam īpašumam. Lieliskas energoefektivitātes nodrošināšanai ir jāizvēlas kvalitatīvas preces un pakalpojumu sniedzēji, lai vēlamais līmenis tiktu sasniegts un noturētu savas pozīcijas. Tas pats attiecas arī uz labi būvētu durvju montāžu telpā, jo durvju loma nav tikai pasargāt privāto telpu no nevēlamiem apmeklētājiem, bet arī regulēt ventilāciju telpā. Dzelzs ārdurvis kļūst ar vien populārākas un pieprasītākas daudzu klientu vidū gan privātmājās, gan dzīvokļos.

MODERNU MATERIĀLU LOGU MONTĀŽAS IESPĒJAS

Latvijā plastmasas, jeb PVC, logu ēra sākās divdesmit pirmā gadsimta sākumā, kļūstot par dominējošo materiālu logu izgatavošanā. Palēnām nomainot koka logus gan dzīvojamām mājām, gan biroja ēkām un skolām, uz plastmasas logiem tie ir redzami lielākajā daļā ēku visā pasaulē. Pēdējos gados kļūst populāra arī alumīnija logu uzstādīšana. Salīdzinājumā ar PVC un koka logiem, alumīnija logi ir arī ugunsdroši. Alumīnija logi nav nedz smagnēji, nedz izskatās neglīti, jo tie var krāsot un veidot tādus, kādus izvēlas pasūtītājs. Noteikti, liela vērība jāpievērš logu uzstādīšanai, ne tikai koka un alumīnija logu uzstādīšanas reizēs, bet arī alumīnija logu instalācijas reizēs. Ventilācijai telpā ir ļoti liela nozīme un to, lielākoties, regulē tieši pareizi uzstādīti Pvc logi, pretējā gadījumā var rasties problēmas ne tikai ar telpas tehnisko stāvokli, bet arī veselību.

KĀ ATRAST PIEMĒROTU PALODŽU KOMPLEKTU TELPĀM UN FASĀDEI?

Svarīgi pievērst uzmanību arī iekšējai un ārējai apdarei. Tie ir ne tikai kosmētiskie darbi pēc logu uzstādīšanas, bet arī pareiza palodžu montāža gan iekšpusē, gan ārpusē. Sienu stāvoklim ir liela loma šajā procesā, jo balstoties uz to, jāizvēlas pareizie materiāli darbam. Kad logu montāža ir pabeigta, tad var sākt domāt par jauniem vārtiem, durvīm vai pat garāžu vārtu uzstādīšanu. Pasūtot visu darbu veikšanu pie viena pakalpojumu sniedzēja, iespējams galarezultātu saskaņot vienā dizainā ar kopējiem elementiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *