KĀ IEGĀDĀTIES JAUNAS AUTOMAŠĪNAS RIEPAS?

Tieši riepu tehniskais stāvoklis spēlē lielu lomu drošības līmenī uz ceļiem. Viens no rādītājiem, kas nosaka riepu kvalitāti, ir protektora dziļums, kam jābūt atbilstošam normatīvajiem aktiem, pretējā gadījumā, riepas nav derīgas lietošanai. Cenas faktors daudziem ir noteicošais, kad nepieciešams izvēlēties jaunas riepas, turklāt, ne vienmēr dārgākais nozīmē labāko, bet, arī pārāk lēts piedāvājums nebūs labākā izvēle. Riepu garāža gaida ikvienu interesentu un neskoposies ar padomiem, kā arī lielisku riepu apkopes servisu. Kad jāmaina nokian vasaras riepas, jāmeklē uzticama riepu garāža, kurā sniegs ne tikai konsultācijas, bet arī pieejami dažādi, ar riepām un riteņiem saistīti pakalpojumi.

SERVISA APKOPE MAŠĪNAS RIEPĀM UN DISKIEM

Riepu, riteņu un disku apkope iet roku rokā jebkurā servisā. Diski, daudzu uztverē, ir dekoratīvs elements un pat nenojauš, cik liela ir to loma visā automašīnas ritošajā daļā. Riepu garāžā ne tikai veiks disku diagnostiku, bet arī labošanu un nomaiņu, ja tāda nepieciešama. Vēl viens populārs pakalpojums, kā dēļ tiek izmantoti riepu garāžas pakalpojumi, ir riepu uzglabāšana ārpus sezonas, jo, kā zināms, riepas ir jāmaina sākoties ziema un vasarai. Riepu cenas ir dažādas, galvenokārt, atkarīgas no ražotāja, ražošanas valsts un citiem aspektiem. Ņemot vērā to, ka autovadītāju paradumi uz ceļa mēdz būt ļoti dažādi, atšķiras arī braukšanas stili, kas ietekmē riepu tehnisko stāvokli un ilgmūžību.

LIETOTU AUTO RIEPU PIRKŠANA AR GARANTIJU

Riepu servisa piedāvājumā varam atrast gan jaunas, gan mazlietotas ziemas, vasaras un vissezonas riepas, kas piemērotas Latvijas klimatam visa gada garumā. Lietotas un mazlietotas auto riepas var maksāt pat par četrdesmit procentiem lētāk, tāpēc daudziem tā ir pirmā izvēle, kad runa par riepu maiņu. Ir atšķirība tajā, vai mazlietotas riepas tiek pirktas pēc sludinājuma vai servisā. Pirkt lietotas automašīnas riepas riepu servisā ir daudz drošāk, jo pirms pārdošanas tās tiek pārbaudītas un atzītas par kvalitatīvām. Riepu garāžas uzticamie darbinieki noteikti neliks vilties ne jums, ne jūsu auto.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *