MŪSDIENĪGAS UN VIZUĀLI PIEVILCĪGAS MĒBELES PĒC PASŪTĪJUMA

Iekārtojot mājokli ir nepieciešams jau savlaicīgi noskaidrot to, vai mēbeles tiks pirktas jau gatavas vai tās tiks pasūtītas gatavotas pēc individuāla pieprasījuma. Populāri ir arī pasūtīt dažāda veida moduļu mēbeles, kas ir viegli transformējamas un pielāgojamas klienta vēlmēm un telpai, nevis otrādi. Arī individuāli pasūtītas mēbeles, kas veidotas pēc skicēm, ir populārs veids, kā izvēlēties telpu iekārtojumu mājās. Mēbeļu dizainera padomi un konsultācija ir pieejama daudzos mēbeļu salonos. Maldīgi uzskatīt, ka individuāli ražotas mēbeles ir nesamērīgi dārgākas, turklāt, mēbeles, kas būvētas pēc individuālas skices ir radītas vienā eksemplārā un piemērotas telpas izmēram.

VAI VIRTUVES IEKĀRTU VAR IZGATAVOT PĒC PASŪTĪJUMA?

Iebūvējamās virtuves jeb virtuves iekārtas ir pats, pats populārākais mēbeļu veids, ko klienti izvēlas pasūtīt individuāli. Virtuve ir tā telpa, kurā visam ir jābūt parocīgam, ērtam un ergonomiskam, lai ēst gatavošana sagādātu prieku. Tas nebūt nav tik sarežģīti un laikietilpīgi kā varētu likties un arī izmaksu ziņā atšķirība starp gatavām, veikalā pirktām iekārtām, nav liela. Visa veida un izmēra virtuves ir iespējams iekārtot ar mēbelēm, kas ir izgatavotas individuāli. Katram klientam, kurš vēlas pasūtīt virtuves mēbeles pēc individuāla pasūtījuma, ir svarīgi, lai tās būtu funkcionālas un parocīgas tieši viņam, tādēļ tiek ņemta vērā katra klienta izteiktā vēlme un realizēta katra nianse.

STILĪGAS MĒBELES VIESISTABAI

Ne tikai iebūvējamās virtuves, bet arī viesistabas mēbeles ir plaša mēbeļu grupa, kas tiek radīta pēc speciāla pasūtījuma. TV iekārtas ir vispopulārākās. Tiem, kuriem šāds mēbeles veids nav pazīstams tā ir kompakta sekcija, kurā ir vieta visam nepieciešamajam un arī televizoram, kas mūsdienās ir atrodams katrā mājoklī. Laiks, kad sekcija aizņēma lielāko daļu telpas, ir pagājis un mūsdienās ir iespējams atrast risinājumu funkcionālu mēbeļu izveidei jebkura izmēra telpā. Mūsdienās, visas mēbeles ir iespējams izveidot pēc klienta vēlmēm un ieskatiem, izslēdzot iespēju masīvu, neergonomisku un neglītu mēbeļu iegādei.

AKTUĀLI RISINĀJUMI MĒBEĻU DIZAINAM UN FUNKCIONALITĀTEI

Lielie, iebūvējamie skapji ir saprātīgs un universāls risinājums dažādos gadījumos, ne tikai apģērba glabāšanai. Iespēja realizēt mazu daļu no tā – pašu skapi, vairs nav nekāda problēma, turklāt, iebūvējamais skapis ir lielisks risinājums ne tikai guļamistabām, bet arī viesistabās, koridoros un saimniecības telpās. Bīdāmās durvis ir viena no lielākajām šādu skapju priekšrocībām, jo durvju atvēršanai nav nepieciešama papildus brīva vieta telpā, turklāt, apvienojumā ar spoguli, tiek radīts vizuāls efekts, kas palielina telpas platību, piemēram, priekšnamu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *