KĀ RĪKOTIES, KAD RADUŠIES NEPAREDZĒTI IZDEVUMI?

Ātrie kredīti internetā ir pieejami jebkuram Latvijas iedzīvotājam un ir ikdienišķs finanšu pakalpojums. Vismaz desmit gadus un pat vairāk, šis pakalpojums tautā tik dēvēts par sms kredītu. Lai saņemtu šādu aizdevumu ir nepieciešams vien pieteikties tam online vai ar īsziņas palīdzību. Aizdevumi tiek piešķirti personām ne jaunākām par 20 un ne vecākām par 70 gadiem. Šāda veida aizdevumiem ir elastīgs atmaksas termiņš un pastāv iespēja to pagarināt(ieskaties te – auto līzings). Šāda veida aizdevumi ir ideāls risinājums pēkšņu izdevumu vai neplānotu pirkumu segšanai vai tām reizēm, kad līdz algai palikušas pāris dienas.

KĀDU ĀTRO KREDĪTU VISLABĀK IZVĒLĒTIES?

Jau iesākumā veidoti kā alternatīva banku kreditēšanas pakalpojumiem, šāda veida ātrie kredīti ātri vien izvirzījās finanšu pakalpojumu topa pirmajās vietās. Šādus piedāvājumus izmanto daudz labprātāk par banku izsniegtajiem kredītiem dēļ mazās procentu likmes un nenomācošas birokrātijas. Arī ātrie aizdevēji pārbauda kredīta pieteicēja kredītvēsturi un izvērtē iespēju aizdevumu piešķirt vai nē. Visbiežāk, viss process aizņem stundu un jau pavisam drīz aizdevums tiek ieskaitīts bankas kontā. Pirmajam aizdevumam procentu maksa netiek piemērota.

KĀ PĀRLIECINĀTIES PAR AIZDEVĒJA GODĪGUMU?

Finanšu pakalpojumi ir viens no populārākajiem pakalpojumu veidiem, ko cilvēki izmanto interneta vidē. Tas ir ērti, jo tas notiek ātri, sev ērtā laikā un visa dokumentācija tiek nosūtīta e-pastā un glabājas klienta profilā aizdevēja mājaslapā. Lai uzzinātu visas aktuālās izmaksas par kredīta saņemšanu un atmaksu, iespējams izmantot aizdevuma kalkulatoru. Šāda veida pakalpojumu sniedzēji ir legāli un licencēti, tādēļ nav jāuztraucas par krāpšanas mēģinājumiem. Arī aizdevuma atmaksāšana ir ļoti viegla – reizi mēnesī jāveic maksājums aizdevēja bankas kontā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *