SKAISTAS DĀRZA MĒBELES UN MUCU PIRTIS TAVAM PAGALMAM!

Cilvēki allaž ir spējuši novērtēt to, ko spēj izgatavot kokapstrādes meistari, tāpēc šī ir viena no amatniecības nozarēm, kas nekad nav palikusi bez darba. Viss, sākot no galdiem un krēsliem un nobeigumā pat ar tādiem lielformāta projektiem kā bērnu spēļu laukumiņi un pat pārvietojamās pirtis, ir iespējams pasūtīt un iegādāties tepat Latvijā, tādējādi, atbalstot latviešu ražojumus un ekonomiku.

Pie vietējiem ražotājiem ir iespējams pasūtīt daudz ko – sākot no pavisam vienkāršām interjera lietiņām un beidzot ar lielformāta projektiem, piemēram, dārza mēbeles, mucu pirtis kublus vai pašas pirtis, nemaz nerunājot par suņu būdām, siltumnīcām un lapenēm, un pat terasēm. Visa panākumu atslēga slēpjas spējā sastrādāties amatniekam ar pasūtītāju, jo šādi ir iespējams paveikt brīnumu lietas!

SKAISTAS DĀRZA MĒBELES RAŽOTAS LATVIJĀ

Ikvienam no mums brīvo laiku patīk pavadīt ārpus telpām, taču, tas nenozīmē, ka ir jāpamet savi mājokļi. Privātmāju un vasarnīcu saimnieki novērtēs iespēju pasūtīt izgatavošanai dažādas dārza mēbeles un bērnu laukumiņus, kas būs lielisks variants ne tikai ģimeniskām maltītēm un atpūtas brīžiem terasē vai dārzā, bet arī nodrošinās interesantu brīvā laika pavadīšanu bērniem. Jau pieminētajiem bērnu laukumiņiem ir iespējams izgatavot dažādas konstrukcijas un komponentes, piemēram, slidkalniņus, smilšu kastes, šūpoles un daudz ko citu. Smilšu kastes iespējams pasūtīt ar vai bez vāka. Saprotams, ka dārza mēbeles no koka un arī spēļu laukumiņus ir iespējams izgatavot saskaņotus. Skaistas dārza mēbeles ir lielisks papildinājums jebkuram mājoklim.

KOKA PIRTIS NOMAI KATRAM INTERESENTAM

Pirts rituāli latviešu saimēs ir aktuāli jau no seniem laikiem. Agrāk neviena lauku māja nebija iedomājama bez pirts mājiņas pašā tālākajā sētas malā, taču mūsdienās, šī tendence vairāk nav tik aktuāla, turklāt, daudzi izvēlas mūsdienīgus risinājumus – pārvietojamo pirti un arī kublu. Izgatavotās pirtis atgādina apgāztu mucu – tās ir cilindriskas formas un viegli transportējamas. Pateicoties savai formai, tās ļoti ātri uzsilst un ir iespējams baudīt pirts priekus jau drīz vien pēc iekurināšanas. Ir pieejama arī pārvietojamo pirts mucu noma. Šāds pakalpojums ir parocīgs reizēs, kad pašiem sava pirts mājiņa nav, taču gribas izbaudīt pirts rituālus nedodoties ārpus mājām.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *