INDIVIDUĀLI GATAVOTAS MĒBELES UN DIZAINERA PADOMI

Iekārtojot mājokli ir nepieciešams jau laicīgi saprast to, vai mēbeles tiks pirktas jau gatavas vai tās tiks pasūtītas gatavotas pēc individuāla pieprasījuma. Mēbeļu veikalos arī internetā ir iespējams izvēlēties dažādu funkciju un stila mēbeles jebkuram interjeram, turklāt, pēdējā laikā ir populāri izvēlēties moduļu mēbeles, ko vēl vieglāk ir iespējams kombinēt un pielāgot mājokļa un telpas izmēriem. Arī individuāli pasūtītas mēbeles, kas veidotas pēc skicēm, ir populārs veids, kā izvēlēties telpu iekārtojumu mājās.

Mēbeļu dizainera padomi un konsultācija ir pieejama daudzos mēbeļu salonos. Maldīgi uzskatīt, ka individuāli ražotas mēbeles ir nesamērīgi dārgākas, turklāt, mēbeles, kas būvētas pēc individuālas skices ir radītas vienā eksemplārā un piemērotas telpas izmēram.

INDIVIDUĀLI VEIDOTAS VIRTUVES MĒBELES

Viens no populārākajiem mēbeļu veidiem, ko visbiežāk vēlas izgatavot pēc individuāla pasūtījuma, ir iebūvējamās virtuves. Virtuves mēbeles pēc pasūtījuma ir tik populāras tādēļ, ka jebkurai saimniecei ir svarīgi, lai virtuvē viss notiktu pēc viņas prāta. Tas nebūt nav tik sarežģīti un laikietilpīgi kā varētu likties un arī izmaksu ziņā atšķirība starp gatavām, veikalā pirktām iekārtām, nav liela. Virtuves iekārtas ir iespējams pasūtīt visa veida un izmēra virtuvēm. Katram klientam, kurš vēlas pasūtīt virtuves mēbeles pēc individuāla pasūtījuma, ir svarīgi, lai tās būtu funkcionālas un parocīgas tieši viņam, tādēļ tiek ņemta vērā katra klienta izteiktā vēlme un realizēta katra nianse.

MODERNAS MĒBELES VIESISTABAI

Ne tikai iebūvējamās virtuves, bet arī viesistabas mēbeles ir plaša mēbeļu grupa, kas tiek radīta pēc speciāla pasūtījuma. TV iekārtas, kas būtu dēvējamas par mūsdienīgu variāciju par sekciju, ir ārkārtīgi pieprasīts produkts. Nezinātājiem varam pastāstīt, ka TV sistēma ir viesistabas mēbeļu sistēmas veids, kas ir kā neliela sekcija, kurā ir paredzēta vieta TV un vēl dažādi plauktiņi. Agrāk sekcijas aizņēma lielāko daļu telpas, bija masīvas, ārkārtīgi smagas, vizuāli ne tās pievilcīgākās un nereti tika izkaisītas pa visu mājokli, jo tām bija ļoti daudz dažādu skapju un skapīšu. Šādas TV iekārtas ir iespējams izveidot pēc klienta vēlmēm, turklāt bīdāmās durvis, lai apslēptu to plauktu saturu, kas citiem nav jāredz, ir tik pat viegli realizējama vēlme.

MODERNI RISINĀJUMI MĒBEĻU DIZAINAM UN FUNKCIJĀM

Lielie, iebūvējamie skapji ir saprātīgs un universāls risinājums dažādos gadījumos, ne tikai apģērba glabāšanai. Tas ir labs risinājums dažāda veida telpās, ne tikai guļamistabās un garderobēs, bet arī viesistabā un, loģiski, koridorā. Šie skapji ir guvuši milzu popularitāti bīdāmo sistēmu – durvju dēļ un arī tāpēc, ka tie ir ļoti ietilpīgi un spēj askētiski un nemanāmi no liekiem acu skatiem noslēpt daudz sadzīvisku mantu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *