SOS DURVJU ATVĒRŠANA RĪGĀ UN AP TO

Sajūta, kad pārnākot mājās konstatējat, ka atslēgas ir pazudušas vai nolūzt slēdzene, nav tā patīkamākā. Pavisam noteikti, pilnai laimei, tas notiks situācijā, kad tā vismazāk būtu vajadzīga. Durvju atvēršanas, jeb atslēgu atmūķēšanas pakalpojums ir izveidots tieši šādām reizēm un gadījumiem, turklāt, nepieciešamības gadījumā pat ir iespējams nomainīt durvis. Visiem patīk mūsdienīgi uzņēmumi, tādēļ sos durvju atvēršanas serviss to ir ņēmis vērā un klientiem piedāvā sazināties ne tikai telefoniski, bet arī dažādās saziņas vietnēs. SOS durvju atvēršana ir pakalpojums, kas izglābs ik vienu, kurš nonācis šādā nelaimē. WhatsApp pieteikumi ir vispopulārākie, jo šodien ir grūti atrast kādu, kurš šo platformu neizmantotu gan ziņām, gan zvaniem. Ja ķibele piemeklējusi Tevi Rīgā vai 50 kilometru rādiusā ap to, tad pakalpojums ir pieejams bez problēmām.

KUR MEKLĒT ATSLĒDZNIEKU, JA NOLŪZT ATSLĒGA?

SOS atslēdznieks būs dzīvības glābējs vistiešākajā nozīmē tajās reizēs, kad automašīnas durvis ir aizcirtušās, bet iekšā ir palikuši bērni vai dzīvnieki. Ar sos atslēdznieka palīdzību ir iespējams atvērt arī automašīnas bagāžniekus. Šādi iespējams atvērt arī centrālās elektroniskās atslēgas. Cena par pakalpojumu tiek dota uzreiz un tiek garantēta 100% atvēršana. Mūsdienās ir daudz slēdzeņu, kas tiek veidotas no ļoti plāna metāla, tādējādi risks tās nolauzt vai saliekt palielinās ļoti daudz reižu. Pat visnelielākā slodze šādām atslēgām var būt liktenīga. Netrūkst gadījumu, kad līdzīgas ķibeles rodas ar automašīnu atslēgām.

SEIFA UN CITU SAREŽĢĪTU SLĒDZEŅU UZLAUŠANAS PAKALPOJUMI

SOS atslēgu atvēršanas pakalpojums ir paredzēts jebkāda veida slēdzenēm. SOS atslēgu mūķēšanas pakalpojumi palīdzēs arī gadījumos, kad pieder seifs, kurā glabājas vērtslietas, taču notikusi ķibele ar atslēgu, slēdzenes mehānismu vai reizēs, kad vienkārši aizmirsies kods. Viena no lielākajām kļūdām, ko pieļauj šādos gadījumos, ir mēģinājumi slēdzeni atvērt pašiem, kas 99% gadījumu var beigties ar to, ka pat pieredzējis atslēdznieks nevarēs palīdzēt. Vislabākais ir darbiņu uzticēt profesionālim, lai vēlāk nerastos vē papildus nevajadzīgi izdevumi.

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *