VAI IR IESPĒJAMS SPECIĀLI PASŪTĪT VIRTUVES MĒBELES?

Iekārtojot mājokli, jaunu mēbeļu izvēlēšanās vienmēr sagādā gan prieku, gan raizes vienlaicīgi. Kādēļ tā? Tādēļ, ka bieži vien veikalos jau atrodamās mēbeles, lai arī skaistas un funkcionālas, tomēr līdz galam neatbilst visām izvirzītajām prasībām. Tas attiecināms gan uz virtuves iekārtām, gan skapjiem un mīkstajām mēbelēm. Šis ir viens no iemesliem, kādēļ pēc pasūtījuma ražotas mēbeles ir tik populāras.

Mēbeļu ražošana, kas tendēta uz speciālu pasūtījumu realizēšanu, ir daudz reižu rentablāka par masu produkcijas ražošanu, jo šāds ražošanas veids vienmēr nāk kopā ar risku par nerealizētu preci. Jebkurai no telpā jūsu mājokļos, ir iespējams izveidot mēbeles pēc pasūtījuma.

Skatīt vairāk šeit – virtuves iekārtojums!

POPULĀRĀKĀS MĒBELES, KO IZVĒLAS PASŪTĪT?
Viena no pirmajām telpām, ko klienti izvēlas iekārtot, ir virtuve. Virtuves iekārtas, saliņas, galdi, krēsli, skapīši un citas mēbeles ir iespējams veidot pat vienotā dizainā. Virtuves iekārtas izgatavošanas laiks ir vidēji 5 nedēļas, bet tas var arī nedaudz variēt. Virtuves mēbeles tiek veidotas vienotā un aktuālā stilā, ir iespējami dažādi risinājumi dažādiem virtuvju izmēriem un esošajam aprīkojumam. Arī virtuves darba virsmas izmaksas ir atšķirīgas, kas var svārstīties no dažiem simtiem līdz pat vairākiem tūkstošiem. Šeit jāpiemin, ka maldīgi uzskatīt, ka budžeta klases iebūvējamā virtuves iekārta būs nekvalitatīva un nekalpos ilgi. Liela panākumu atslēga virtuves ilgmūžībā ir pareiza tās kopšana un rūpes par tehniku un iekārtām.

ERGONOMISKAS UN PĀRDOMĀTAS VIRTUVES IEKĀRTAS UN SIENAS SKAPJI.
Pēc klienta pasūtījuma ir iespējams izveidot jebkāda veida mēbeles. Skaists liels skapis ar lielām bīdāmajām durvīm ir katras mājas sapnis. Ja veikalos atrodamās mēbeles līdz galam īsti nav tomēr tas, ko vēlētos, tad pēc pasūtījuma veidotās būs labākais risinājums. Aiz vien biežāk cilvēki novērtē ergonomisku apkārtējo vidi, lai būtu iespēja viegli, ātri un ērti padarīt plānotos darbus, iekārtojot savas dzīvojamās telpas pēc iespējas particīgāk un ērtāk, turklāt, tas attiecas ne tikai uz virtuvi, bet arī viesistabu, un arī vannas istabas mēbeles tiek izgatavotas pēc pasūtījuma.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *