LAIVAS UN CITU AKTIVITĀŠU NOMA PIE ŪDEŅIEM.

Cerams, ka pavasaris pavisam drīz ieņems stabilas pozīcijas un, tas nozīmētu, arī drīzu vasaras tuvošanos, kad cilvēki baudītu savu brīvo laiku pie dabas, sauļojoties, dodoties piknikos un arī lūkojot pēc izklaides iespējām pie ūdens. Kurš no mums gan nevēlas atpūsties kopā ar draugiem vai ģimeni, tādēļ vasara tam ir vispiemērotākais laiks. Ja runājam par aktīvo atpūtu dabā, tad daudzi to izvēlas pavadīt pie ūdenskrātuvēm – pludmalēs, upju un ezeru krastos, ne tikai rīkojot dažādus piknikus un makšķerējot, bet arī dodoties izbraukumos ar laivām. Latvijā netrūkst nedz upju, nedz ezeru, tādēļ tas paver lieliskas biznesa iespējas tiem, kuri vēla spiedāvāt dažādu ūdens prieku baudīšanas inventāru nomu – sākot no laivām un sup dēļiem un pat beidzot ar katamarāniem.

KUR NOMĀT VAI E-FOIL DĒLI UN LAIVAS?
Kad ir izlemts par labu brīvdienu pavadīšanai ūdens tuvumā, rodas jautājums par to, kur tad nomāt SUP dēli vai laivu. Pastāv vairāki varianti, kā to izdarīt. Liela daļa kempingu, kas piedāvā atpūtu pie ūdeņiem, paši nodrošina arī aktivitāšu piedāvājumu. Noteikti iesakām izmēģināt e-foil dēļu nomu, kas ļaus, vārda vistiešākajā nozīmē, lidot pa ūdens virsu! Iznomāt ir iespējams vairāku veidu laivas un dēļus – SUP dēļi, laivas, katamarāni un neliela izmēra atpūtas buru laivas. Ir opcija pat iznomāt jahtu, uz kuras atpūtu iespējams baudīt 8 cilvēku grupai.

KĀ IZVĒLĒTIES PIEMĒROTĀKO ŪDENS AKTIVITĀŠU VARIANTU?
Supošana ir populāra ne tikai tālās karību zemēs, bet arī pie mums, un šo dēļu nomas pakalpojumu izmanto daudzi. Supošana apvieno atpūtu ar treniņu un kurš no mums gan nevēlas nodarboties ar fiziskām aktivitātēm un reizē arī relaksēties? Ir vairāku veidu sup dēļi – iesācējiem, sportistiem, mantu transportēšanai un pat lielām cilvēku grupām līdz. Savukārt e-foil dēlis sniegs vēl nebijušu pieredzi, jo ar to ir iespējams savā veidā lidot virs ūdens. Ja nedaudz baidāties par šāda rīka nomu, nevajag uztraukties – noteikti tiksiet apmācīts un instruēts.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *