KĀ TAPSĒTO UN MĪKSTO MĒBEĻU KALPOŠANU PADARĪT ILGĀKU?

Ļoti daudzos mājokļos dīvāns ir viesistabas karalis un, nereti, iekārtojot dzīvojamo platību, tā ir pirmā mēbele, kas tiek nopirkta. Lai atrastu savu ideālo dīvānu, kurā ērti atlaisties pēc garas darba dienas ir jāsaprot, ko no mēbeles vēlamies sagaidīt. Ideāls dīvāns apvieno sevī izmēru, ērtumu un praktiskumu, jeb vienkāršāk sakot – tam ir jābūt ērtam ar viegli kopjamu virsu. Ne tikai dīvāni, bet arī citas mīkstās mēbeles ir nepieciešams tīrīt regulāri, jo tā ir mēbele, ko izmanto visa ģimene un arī mājdzīvnieki, tādēļ piemērota kopšana ļaus tam ilgāk kalpot. Dīvānu tīrīšanas serviss ir ērts un viegli izmantojams. Dīvānu tīrīšana un dīvānu ķīmiskā tīrīšana mājās ir kļuvusi vēl elementārāka kā jebkad. Dīvānu tīrīšana mājās ir ērts un patīkams pakalpojums, jo tiek sniegts ekselents serviss, neizejot no mājām.

Uzzini vairāk – https://divanueksperti.lv/cenas/

KĀDA VEIDA MĒBELES VAR ĶĪMISKI TĪRĪT?
Kā notiek mīksto mēbeļu ķīmiskā tīrīšana? Daudz kas ir atkarīgs no mēbeles tipa, kuru nepieciešams iztīrīt. Pats labākais, ko novērtē visi klienti, ir tas, ka serviss tiek sniegts mājās, attiecīgi nav jālauza galva par to, kā dīvānu vai citu mīksto mēbeli nogādāt tīrīšanai. Klentam nav nepieciešams pašam iegādāties speciālas mīksto mēbeļu tīrīšanas iekārtas, jo darbinieki pie klienta uz mājām ierodas ar visu nepieciešamo tehniku un tīrīšanas līdzekļiem. Mīksto mēbeļu tīrīšana tiek veikta gan sausā, gan slapjā tehnikā, atkarībā no nepieciešamības. Pieminēšanas vērts arī ir tas, ka pēc darba padarīšanas, viss tiek sakopts un nav jāuztraucas par netīrību istabā. Pakalpojuma cena izriet no dažādiem faktoriem. Cenas tiek noteiktas gan fiksētas par vienu dīvāna sēdvietu, gan piemērotas konkrētam mēbeles veidam, piemēram, U veida dīvānam, klubkrēslam un tamlīdzīgām mēbelēm. Tā pat atšķirīga cena ir ādas, izvelkamajiem un divvietīgajiem dīvāniem.

VAI PAKLĀJUS UN SPILVENUS TĪRA ĶĪMISKI?
Bez mīksto grīdas segumu un dīvānu ķīmiskās tīrīšanas, klientiem aktuāla ir arī cita veida mīksto mēbeļu un virsmu tīrīšana. Kā piemēram, paklāju tīrīšana bez nepieciešamības tos transportēt ārpus mājām. Līdzīgi kā mīksto mēbeļu tīrīšanas piedāvājumā, arī pieeja mīksto grīdas segumu tīrīšanai ir individuāla, no sākuma novērtējot netīrības līmeni. Paklāju ķīmiskā tīrīšana notiek ātri un bez papildus nekārtības radīšanas. Paklāju tīrīšanas cena ir ļoti draudzīga – vidēji nepilni seši līdz 9 eiro par kvadrātmetru. Klubkrēslu, biroja krēslu, matraču un pat spilvenu tīrīšanas pakalpojums arī ir pieprasīts klientu vidū. Arī šie pakalpojumi tiek veikti pie klienta mājās vai ofisā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *