Jaunais gads vai arī vārda dienas, pilnīgi viss siltam novēlējumam atrodas vienkopus!

Jaunais gads vairāk nemaz nav aiz kalniem un drīz vien būs jāskatās ne tas vien, kam tieši ir vārda dienas novembrī, bet kurš tad svinēs svētkus janvārī vai decembrī. Jaunais gads un arī Ziemassvētki jau ir, bez šaubām, šogad tādi svētki, ko visvairāk gaida. Protams, jo gads bija tiešām grūts, COVID-19 novēlējumu pārmaiņas mūsu dzīvēs. Līdz ar to mums pašiem jācenšas radīt svētku sajūtu sevī. Kādā veidā to īstenot? Īpaši Jaungada novēlējumi un no sirds nākuši Ziemassvētku dzejoļi nesīs svētku sajūtu jūsmājās. Arī, kad Jūs nevarat satikties ar saviem tuvajiem cilvēkiem, mūsdienās jau var nodot sveicienus tik daudziem veidiem. Ļaujiet, lai Ziemassvētku vakars ir ikvienam skaists un arī silts, sameklējiet tos īstos vārdus portālos, kur jau ir vēlējumi, apsveikumi un arī pantiņi.

Jaunais gads kā arī Ziemas svētki, kā var atlasīt tos īstos labā vēlējuma vārdus?

Šobrīd pastāv ļoti dažādi informācijas portāli, kuros ir ne vienīgi svētku kalendārs, taču arī novēlējumi un pat idejas dāvanām, bet kā var izdalīt tieši to apsveikumu, kas ir piemērotākais Jūsu gadījumā? Šeit noderīgs variants jau ir filtrs, bez šaubām ir ļoti būtiski, kad mājas lapa, kas tad apvieno novēlējumus, piedāvā cilvēkiem arī filtru, kurš palīdz atrast, piemēram, atsevišķi vārda dienas decembrī vai novembrī. Protams, būtiski izdalīt arī personas – mammu vai vīru. Pie tam, gadījumā ja tāda veida vietne var arī informēt, kas tad ir Ķīniešu Jaunais gads vai, piemēram, Pareizticīgo Ziemassvētki, ir vēl labāk. Jo tādējādi tad būs pieejami ne vienīgi skaisti apsveikumi, taču arī, piemēram, daudz jaunas informācijas ar ko tad dalīties, sēžot pie svētku galda.

Cik ļoti būtiski zināt, kas tad atzīmē vārda dienas janvārī? Tas tiešām ir svarīgi! Sevišķi mums – latviešiem. Mēs tradicionāli vārda dienas svinam īpaši, šinī dienā ikviens var ierasties neaicināts, lai sveiktu gaviļnieku. Un ir tik skaisti, ja cilvēkam vārda diena ir Ziemassvētkus vai Jaunajā gadā, bet Jūs apsveicat viņu arī vārda dienā. Viennozīmīgi tas liek saprast, ka šis cilvēks Jums ir patiesi svarīgs. Tāpēc izceļam priekš sevis vārda dienu kalendāru, kā arī atlasam labākos pantiņus, un tad ejam pārvērst kādam šo dienu par svētkiem!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *