Ko izdarīt, gadījumā ja ir jau salūzusi durvju slēdzene?

Dzīvē gadās dažnedažādas situācijas, tad kad ir vajadzīga piespiedu durvju atvēršana un, protams, neviens nebūs aizsargāts no problēmām, kas saistās ar ārdurvju slēdzenēm pat ļoti kvalitatīvām. Pati pirmā lieta, par ko aizdomājas cilvēks: ko tad pasākt? Kaut kā ir jātiek mājā, pie tam nav gribēšanas radīt sev lielas izmaksas, kuras prasīs pilnīgs durvju remonts. Kur meklēt atbalstu šajā situācijā? Pareizāk, ja dzīvoklis jau ir ar apdrošināšanu un var būt pieaicināta sos durvju atvēršana. Bet, kad nav apdrošināšanas? Pašiem vislabāk nelauzt mājokļa durvis, bet doties tieši pie speciālista, kur slēdzeņu serviss izdarīs visu kvalitatīvi un nesabojās Jūsu ārdurvis.

Kurā brīdī būtu vajadzīga slēdzeņu atvēršana?

Protams, būs jāatzīst tas fakts, kad arī vislabākās kvalitātes produktiem nav ideālu mehānismu un viss var salūzt. Gadījumi, ka atslēga iesprūst un, protams, būs nepieciešams atslēgu serviss jau ir parasta parādība. Lai gan jāizceļ, ka tas nekad nenotiek negaidīti. Standartā saimnieki jau kādu laiku pamana mazus traucējumus to darbā, tomēr nevērs uz to uzmanību. Gadās, kad durvju atvēršana notiek pieliekot spēku, tā kā savādāk nevar tās atvērt, tad ir liela varbūtība, ka drīz atslēgu vairs nebūs iespējams pagriezt. Ir tik dažādi iemesli tam, ka ir nepieciešams durvju serviss, piemēram, tika mēģināts vērt durvis vaļā vai nu ar sliktu dublikātu, vai ar kādiem nepiemērotiem priekšmetiem. Parasti tāda lieta, kā seifu atvēršana var notikt ar to, kas gadās tepat pa rokai, līdz ar to var sabojāt mehānismu un seifs vairāk nepilda savu funkciju. Slēdzene tiek piesārņota, kas būtu īpaši raksturīgs cilindriskām slēdzenēm, tādēļ ir vajadzīga regulāra mehānisma kopšana. Šajā gadījumā varētu būt ierobežota arī tādas lietas kā auto atvēršana, jo mēs reti izmantojam mehānisko slēdzeni un ta ierūsē, bet tad var gadīties, ka Jums ir vajadzīga tieši sos durvju atvēršana.

Nepieciešama negaidīta ārdurvju labošana? Kurā vietā doties?

Nav noliedzams, ka, tad, kad būs nepieciešams durvju serviss, ir vēlme uziet tādu profesionāli, kas veiks savu darbu akurāti un kvalitatīvi, lai Jums vēlāk nebūtu nepieciešams pilns durvju remonts. Šo vēlmi var attiecināt arī, kad vajadzīga auto durvju atvēršana, kas ir iesprūdušas. Taču pirms būs atrasts, kāds īpašs durvju serviss, apskatiet atsauksmes par to. Papētiet kompānijas mājas lapu, jo tā ir firmas seja. Nebūtu ieteicams atslēgu serviss, kura pakalpojumi tika atrasti kādās brošūrās, jo tie var būt ne īpaši kvalitatīvi speciālisti, kuri turklāt var sataisīt dublikātu no Jūsu atslēgām.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *