KĀDAS ATRAKCIJAS IESPĒJAMS IZNOMĀT ATPŪTAI UZ ŪDENS?

Veidi, kā izvēlamies pavadīt savu brīvo laiku ir dažādi – citi izvēlas nodoties aktīvajai atpūtai, citi labprātāk uzkrāj spēkus guļot dīvānā un vienkārši nedarīt neko. Aktīvā atpūta sniedz gan fizisko, gan morālo gandarījumu pat par spīti tam, ka pēcāk ir jūtams liels, bet patīkams nogurums. Upes, ezeri un jūras krasts vasarā čum un mudž no atpūtnieku skaita un daudzi tajā saskata biznesa iespējas, ko labprāt arī izmanto(apskaties šeit – Sup saullēkts). Tiek rīkoti pikniki, daudzi labprāt makšķerē un arī pārlaiž naktis teltīs. Laivu nomas, visbiežāk, ir atrodamas tur pat kempingu krastos, tādēļ šī pakalpojuma sniedzēji nebūs tālu jāmeklē.

KUR NOMĀT SUP DĒĻUS?

Kur var iznomāt laivu vai SUP dēli? Daudzi, kuriem šie pakalpojumi ir aktuāli, nemaz nenojauš, ka risinājums nav jāmeklē tālu. Laivu nomas pakalpojumi bieži vien ir izvietoti upju un ezeru kempingu tuvumā. Dažādu preču nomu piedāvā arī aktīvās atpūtas veikali un uzņēmumi. Uzņēmumi, kuri nodarbojas tieši ar šāda veida pakalpojumu sniegšanu, piedāvājuma klāstu mēdz papildināt arī ar dažādu kolektīvo pasākumu piedāvāšanu, piemēram, braucienu pa upi gida pavadībā, dažādu tematisko pasākumu rīkošanu uz ūdens un tamlīdzīgi. Ir iespējams nomāt ne tikai airu laivas, bet arī SUP dēļus, upju katamarānus un pat atpūtas buru jahtas. Uz jahtas izklaidēties un atpūsties var pat astoņu cilvēku liela kompānija.

IZVĒLIES PIEMĒROTĀKO NO VISĀM ATRAKCIJU IESPĒJĀM!

SUP dēļu noma pēdējos gados ir kļuvusi par populārāko pakalpojumu aktīvās atpūtas cienītāju vidū. Šis pakalpojums ir ļoti populārs, tādēļ to izmanto daudzi arī pie mums mazajā Latvijā, jo kas gan varētu būt atspirdzinošāks par izbraucienu ar SUP siltā vasaras vakarā, vērojot saulrietu? Patiesībā, šis ir viens no labākajiem fiziskajiem treniņiem kādu varam iedomāties. Ir vairāku veidu sup dēļi – iesācējiem, sportistiem, mantu pārvadāšanai un pat lielām cilvēku grupām līdz pat desmit cilvēkiem. Daudziem jaunums būs efoil dēļu noma, kas sniegs nebijušas izjūtas ik vienam, kurš vēlas ūdens prieku baudīšanu pārnest jaunā līmenī. E-foil ir iespēja pacelties virs ūdens līmeņa un pārvietoties pa ūdens virsu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *