KUR PAR LABĀM CENĀM MEKLĒT MĒBELES PĒC PASŪTĪJUMA?

Iekārtojot mājokli ir vajadzīgs jau laicīgi saprast to, vai mēbeles tiks pirktas jau gatavas vai tās tiks pasūtītas gatavotas pēc individuāla pieprasījuma. Mēbeļu veikalā arī tiešsaistē ir iespējams izvēlēties dažādu funkciju un stila mēbeles jebkuram interjeram, turklāt, pēdējā laikā ir populāri izvēlēties moduļu tipa mēbeles, ko vēl vieglāk ir iespējams kombinēt un adaptēt mājokļa un arī telpas izmēriem. Arī individuāli pasūtītas mēbeles, kas veidotas pēc skicēm, ir populārs veids, kā izvēlēties telpu iekārtojumu mājās(spied te – https://santasmebeles.lv/). Mēbeļu dizainera padomi un konsultācija ir pieejama daudzos mēbeļu salonos. Maldīgi uzskatīt, ka individuāli ražotas mēbeles ir nesamērīgi dārgākas, turklāt, mēbeles, kas būvētas pēc individuālas skices ir radītas vienā eksemplārā un piemērotas telpas izmēram.

ERGONOMISKAS UN FUNKCIONĀLAS VIRTUVES MĒBELES PĒC PIEPRASĪJUMA

Iebūvējamās virtuves jeb virtuves iekārtas ir pats, pats populārākais mēbeļu veids, ko klienti izvēlas pasūtīt individuāli. Virtuves mēbeles pēc pasūtījuma ir tik populāras tādēļ, ka jebkurai saimniecei ir svarīgi, lai virtuvē viss notiktu pēc viņas prāta. Virtuves iekārtas izgatavošana nav sarežģīts vai laikietilpīgs process, kā sākuma varētu šķist. Visa veida un izmēra virtuves ir iespējams iekārtot ar mēbelēm, kas ir izgatavotas individuāli. Ergonomiskas un ērtas mēbeles, it sevišķi virtuvē, ir ļoti nozīmīgas, jo augstā funkcionalitāte un katra nianse, kas tiek izgatavota pēc īpaša pasūtījuma, palielina ne tikai telpas funkcijas, bet arī saimnieku prieku.

AKTUĀLAS MĒBELES VIESISTABAI

Viesistabas mēbeles un TV sistēmas bieži vien tiek veidotas pēc pasūtījuma un ir diezgan populārs risinājums daudzos mājokļos. TV iekārtas ir vispopulārākās. Nezinātājiem varam pastāstīt, ka TV sistēma ir viesistabas mēbeļu sistēmas veids, kas ir kā neliela sekcija, kurā ir paredzēta vieta TV un vēl dažādi plauktiņi. Laiks, kad sekcija aizņēma lielāko daļu telpas, ir pagājis un mūsdienās ir iespējams atrast risinājumu funkcionālu mēbeļu izveidei jebkura izmēra telpā. Šādas TV iekārtas ir iespējams izveidot pēc klienta vēlmēm, turklāt bīdāmās durvis, lai apslēptu to plauktu saturu, kas citiem nav jāredz, ir tik pat viegli realizējama vēlme.

BĪDĀMĀS DURVIS UN ARĪ GARDEROBES AR IEBŪVĒJAMIEM SKAPJIEM PĒC INDIVIDUĀLA PASŪTĪJUMA

Katra dāma nenoliedzami domā par lielu iebūvējamo skapi savā guļamistabā vai pēc iespējas mazāk mēbelēm piekrautu dzīvojamo telpu, kas reizē būtu arī funkcionāla. Iebūvējamais skapis tam ir lielisks risinājums. Koridora skapis ar bīdāmām durvīm un lielu spoguli ir ne tikai funkcionāls, bet arī vizuāli izskatās askētiski un skaisti. Iebūvēto skapju bīdāmās durvis ir arī lielisks risinājums nelielas platības telpām, un, ja durvīs tiek ievietots spogulis, tad telpas plašums vizuāli kļūst lielāks.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *