AKTĪVĀS ATPŪTAS IESPĒJAS UPJU KRASTOS

Veidi, kā izvēlamies pavadīt savu brīvo laiku ir dažādi – citi izvēlas nodoties aktīvajai atpūtai, citi labprātāk uzkrāj spēkus guļot dīvānā un vienkārši nedarot neko. Aktīvā atpūta sniedz gan fizisko, gan morālo gandarījumu pat par spīti tam, ka pēcāk ir jūtams liels, bet patīkams nogurums. Daudzi izvēlas savu brīvo laiku vasarā pavadīt pie ūdeņiem – upēm, ezeriem, pludmalēs. Nakšņošana teltīs, pikniki, makšķerēšana un laivu braucieni ir populārākās vasaras laika izklaides(ieskaties te – sup noma). Laivu nomas, visbiežāk, ir atrodamas tur pat kempingu krastos, tādēļ šī pakalpojuma sniedzēji nebūs tālu jāmeklē.

KĀ BAUDĪT ATPŪTU PIE ŪDENS LIELAI KOMPĀNIJAI

Laivas ir klasiska vērtība, taču pēdējos gados populāri ir kļuvuši SUP dēļi un e-foil. Ir vairākas inventāra nomas iespējas. Aktivitāšu piedāvājumu, bieži vien, veido tieši kempingu īpašnieki. Lai dažādotu brīvā laika pavadīšanas iespējas, tiek piedāvāti dažāda veida pasākumi, kas izklaidēs gan lielus, gan mazus. Katamarāni, Supdēļi, laivas un pat neliela izmēra jahtas ir iespējams iznomāt dažādiem pasākumiem vai vienkārši atpūtai. Uz šādas jahtas atpūsties un labi pavadīt laiku ir iespējams pat 8 cilvēku lielai kompānijai, kas noteikti būs neaizmirstams piedzīvojums katram.

SUP DĒĻU NOMA LIELĀM KOMPĀNIJĀM

SUP dēļu noma pēdējos gados ir kļuvusi par populārāko pakalpojumu aktīvās atpūtas cienītāju vidū. Izbraucieni ar SUP dēļiem ir populāri gan romantiskas divvientulības baudītājiem, gan draugu pulkiem. Supošana ir teicams visu muskuļu grupu treniņš. SUP dēļi mēdz būt dažādi un paredzēti dažādiem mērķiem – sportistiem un iesācējiem, dēļu lielām cilvēku grupām līdz desmit cilvēkiem un pat plostveida sup dēļi mantu pārvadāšanai. Daudziem jaunums būs efoil dēļu noma, kas sniegs nebijušas izjūtas ik vienam, kurš vēlas ūdens prieku baudīšanu pārnest jaunā līmenī. E-FOIL sniedz iespēju ar tā palīdzību pacelties nedaudz virs ūdens līmeņa un pārvietoties, izmantojot nelielu propelleru, kas darbojas ar litija jonu bateriju.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *