INDIVIDUĀLI GATAVOTAS MĒBELES UN DIZAINERA PADOMI.

Mūsdienās ir dažādi veidi kā tikt pie kārotām mēbelēm – tās var meklēt jau gatavas dažādos mēbeļu salonos vai arī pasūtīt pēc īpaša pasūtījuma. Mēbeļu veikalos arī internetā ir iespējams izvēlēties dažādu funkciju un stila mēbeles jebkuram interjeram, turklāt, pēdējā laikā ir populāri izvēlēties moduļu mēbeles, ko vēl vieglāk ir iespējams kombinēt un pielāgot mājokļa un telpas izmēriem. Arī individuāli pasūtītas mēbeles, kas veidotas pēc skicēm, ir populārs veids, kā izvēlēties telpu iekārtojumu mājās. Mēbeļu veikalos pat piedāvā dizainera pakalpojumus, lai šis pakalpojums būtu pieejamāks plašākam interesentu lokam. Ja pērkat jau gatavas mēbeles, jābūt gataviem uz “tas, kas der visiem, neder nevienam” variantu, kad specifiskāku telpas mērogu gadījumos, iegādātais skapis vai virtuves iekārta neder.

Lasi arī – https://raksts.zl.lv/seo-media-sia/mebeles-pec-pasutijuma-pielagojiet-telpu-savam-vajadzibam-c683013e39/

VAI VIRTUVES IEKĀRTU VAR PASŪTĪT INDIVIDUĀLI?
Iebūvējamās virtuves ir viens no populārākajiem mēbeļu veidiem, kas tiek veidotas pēc individuāla pasūtījuma. Tiem, kuriem patīk gatavot, zina, ka virtuvē ir svarīga jebkura nianse, kas saistīta ar gatavošanu, ieskaitot piemērotu un ērtu mēbeļu izkārtojumu. Virtuves iekārtu izgatavošana nebūt neprasa daudz laika vai resursu, jo tā ir plaši izplatīta prece, mainās tikai izmēri un izvietojums. Virtuves iekārtas ir iespējams pasūtīt ne tikai lielām, bet arī mazām virtuvēm. Tiek uzklausītas visas klienta vēlmes un vajadzības, lai izgatavotu vienīgo un ideālo virtuves iekārtas veidu.

TV IEKĀRTA KĀ IDEĀLS RISINĀJUMS VIESISTABĀ.
Viesistabas mēbeles ir otrs populārākais pasūtījumu veids. Televīzoru redzam katrā mājoklī, attiecīgi nepieciešamība pēc TV iekārtas ir liela. Agrāk televizori tika novietoti uz plauktiņiem vai galdiņiem, vai, visbiežāk, sekcijās, kas ir lielas un masīvas mēbeles, kas aizņem daudz vietas un, sākotnēji paredzētas kā universālas un ietilpīgas mēbeles, laika gaitā tās pārvērtās par noliktavu, nevajadzīgu mantu glabātuvi un ar vien vairāk cilvēku vēlas no tām atbrīvoties.

BĪDĀMĀS DURVIS UN GARDEROBES AR IEBŪVĒJAMIEM SKAPJIEM PĒC PASŪTĪJUMA.
Katra sieviete noteikti sapņo par lielu iebūvējamu skapi savā guļamistabā vai pēc iespējas mazāk mēbelēm piekrautu dzīvojamo telpu, kas reizē būtu arī funkcionāla. Tieši iebūvējams skapis ir tas, kas atrsina daudzas problēmas ar mantu uzglabāšanu un lieku mēbeļu turēšanu mājoklī. Koridora skapis ar bīdāmām durvīm un lielu spoguli ir ne tikai funkcionāls, bet arī vizuāli izskatās askētiski un skaisti. Uz šīm bīdāmajām durvīm ir iespējams izvietot lielu spoguli, kas spēlē lielu lomu telpas vizuālai palielināšanai, kas varētu būt svarīgi dzīvokļos ar maziem un šauriem koridoriem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *