VIEGLI UZSTĀDĀMAS UN MODERNAS MODUĻU SISTĒMAS LATVIJĀ.

Garāža nav tikai parasta celtne, kurā tur automašīnu, jo svarīgi ir izvērtēt daudz un dažādus kritērijus, kas saistīti gan ar konstrukcijām, gan funkcijām. Mūsdienās klientiem ir daudz iespēju atrast savām un automašīnas vēlmēm piemērotu garāžu – no metāla, no akrila, moduļu pārvietojamu un tamlīdzīgi. Garāžas, bieži, ir daudzfunkcionālas celtnes un netiek izmantotas tikai automašīnu glabāšanai, bet arī kā sava veida mājsaimniecībā lietojamo mantu glabātuve. Šis ir vēl viens iemesls, dēļ kā ir samērā svarīgi izraudzīties labas kvalitātes un drošu garāžu. Pēdējos gados moduļu garāžas, kas nav jābūvē, bet vienkārši jāuzstāda, ir kļuvušas īpaši populāras. Tas ir ātri, ērti un būve ir tūlītēji izmantojama. Ieskaties mājas lapā, ja tevi interesē arī jumta siltināšana, bēniņu siltināšana, jumta kopnes, jumta seguma izmaksas, starpstāvu pārsegums, trapecveida jumta segums !

KUR NOPIRKT MODUĻU SISTĒMAS GARĀŽAS LATVIJĀ?
Ir dažāda tipa saliekamās garāžas. Viens no populārākajiem veidiem, kā tiek iedalītas garāžas, ir to jumta tips – divslīpu, horizontāls vai vertikāls. Ir iespējams arī iegādāties garāžu traktoram. Saliekamā garāža ir vēl viens garāžu veids, ko nereti izvēlas pircēji savu vajadzību īstenošanai. Garāžas vārti ir veidojami dažādos veidos, atkarībā no iespējām un klienta vēlmēm. Garāžu cenas veidojas no garāžas izmēriem un seguma veida, kas var būt gan dzelzs, gan akrila. Cenas ziņā akrila garāžas būs nedaudz dārgākas. Būvējot un piemeklējot garāžu, vienmēr vērā tiek ņemtas klienta vajadzības.

KUR PASŪTĪT UN KĀ UZSTĀDĪT ANGĀRUS?
Daudziem par pārsteigumu, ir pieejamas ne vien saliekamās garāžas, bet arī saliekamie angāri. Angāru cena, līdzīgi kā garāžām, iedalās pēc izmēra un veida. Vidējā cena, kas var būt arī zemāka, ir, aptuveni, 50 eiro par kvadrātmetru. Jebkurai uzbūvētajai konstrukcijai tiek piemērota trīs gadu garantija. Angārus būvē tā pat kā garāžas, celtniecība norisinās raiti, angāri ir viegli montējami, līdz ar to, klients tos var ātri sākt izmantot.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *