DAŽĀDAS MODERNAS MĒBELES PĒC PASŪTĪJUMA.

Iekārtojot mājokli, mēbeļu izvēle vienmēr ir bijusi aizraujošākā remontdarbu daļa. Labā ziņa ir tā, ka mūsdienās ir iespējams atrast mēbeles teju jebkurai gaumei, jo izvēles iespējas vairs nav tik limitētas, kādas tās bija pirms nemaz ne tik senā pagātnē. Visbiežāk mēbeles tiek izgatavotas no MDF, akrila, krāsota stikla un lamināta. Pasūtot individuāli izgatavotas mēbeles, tiek piemeklēta arī piemērota un skaista furnitūra. Mēbeles pēc pasūtījuma ne vienmēr ir dārgākas kā tās, kas atrodamas mēbeļu salonos un veikalos jau uz vietas gatavas. Ja tomēr ir vēlēšanās pēc jau esoša dizaina pielāgošanas, tad notekti ir arī šāda iespēja. Neatkarīgi no tā vai tas ir iebūvējamie skapji vai virtuves mēbeles pēc pasūtījuma, noteikti būs iespēja atrast vislabāko variantu, kas ir ne tikai aktuālā dizainā, bet arī maciņam draudzīgi.

VIRTUVES MĒBELES JEBKĀDA TIPA MĀJĀM.
Daudzi izvēlas mājokli iekārtot, sākot ar virtuvi. Mēbeļu izgatavošana virtuvei sevī ietver visu – sākot no veselas virtuves iekārtas, kas veidota balstoties uz klienta vēlmēm un vajadzībām un, beidzot ar vienkāršiem virtuves galdiem, krēsliem vai citiem elementiem. Garantējam pilnīgu klientu vēlmju izpildīšanu, ne velti virtuves iekārtas vidējais izgatavošanas laiks ir 5 nedēļas. Iebūvētu virtuves iekārtu ir iespējams izgatavot jebkāda veida virtuvei gan privātmājā, gan dzīvoklī. Protams, izgatavota tiek arī iekārtas darba virsma, kas izmaksā dažādi – sākot no pāris simtiem un beidzot līdz vairākiem tūkstošiem eiro atkarībā no izmēriem. Šeit jāpiemin, ka maldīgi uzskatīt, ka budžeta klases iebūvējamā virtuves iekārta būs nekvalitatīva un nekalpos ilgi. Viss atkarīgs no izmantotajiem materiāliem un kopšanas, jo pareizi kopta virtuves iekārta kalpos ļoi ilgi, neatkarīgi budžeta vai luksusa klases.

TV IEKĀRTAS UN CITAS VIESISTABAS MĒBELES PĒC PASŪTĪJUMA.
Arī visas pārējās lielgabarīta mēbeles mājoklī ir iespējams izgatavot pēc klienta pasūtijuma. Bieži vien pie meistariem tiek pasūtītas dažādas mēbeles, kas izmanto bīdāmās sistēmas – iebūvējamie skapji un bīdāmās durvis. Tas ir skaidrojams ar to, ka katram no mums ir savas noteiktas vajadzības ko vēlamies šajās mēbelēs iekļaut. Individuālas un ergonomiski veidotas mēbeles ir lieliska interjera noslēpums, tādēļ klienti izvēlas pēc individuāla pasūtījuma pasūtīt arī TV iekārtas, citas viesistabas mēbeles un pat vannasistabas mēbeles.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *