CHIPTUNING PAKALPOJUMI IKVIENAM INTERESENTAM.

Jebkurš autobraucējs un auto īpašnieks vēlas ikdienā braukt ar savu sapņu auto un maksimāli izmantot esošās automašīnas sniegtās priekšrocības. Viens no lielākajiem ieguvumiem jeburam, kurš ikdienā pārvietojas ar auto, ir degvielas patēriņa samazinājums, jo degvielas cenas pie mums Latvijā nav tās draudzīgākās. Lai samazinātu ne tikai degvielas patēriņu, bet arī uzlabotu automašīnas dzinēja darbību un uzlabotu citus būtiskus procesus, daudzi izvēlas chiptuning pakalpojumu. CO2 kaitīgo izmešu problēma ir aktuāla visā pasaulē un svarīgi to samazināt pēc iespējas vairāk, tādēļ tas ir vēl viens iemesls kāpēc izmantot chiptuning pakalpojumus. Chiptuning nav pretrunā ar automašīnas izmantošanas noteikumiem, jo optimizācija tiek veikta nepārsniedzot ražotāja noteiktos ierobežojumus. Protams, ka interese arī ir par šāda pakalpojuma izmaksām, tādēļ varam iepriecināt, ka tās nemaz nav tik augstas – zem 200 eiro, bet atkarīgs, protams, no dzinēja veida.

DEGVIELAS PATĒRIŅA UN KVĒPU NOGULŠŅU REGULĒŠANA AUTOMAŠĪNĀM.

Daudziem šie jēdzieni pilnīgi neko neizteiks, taču katrs kaislīgs autovadītājs ir informēts par to nozīmi automašīnas optimizācijas procesā. Ja ir vēlme veikt EGR atslēgšanu vai dpf atslēgšana, tad ta palīdzēs automašīnai darboties ar mazāku dzinēja temperatūru, kas nozīmē arī mazāku degvielas patēriņu un kvēpu nogulsnes. DPF risinājums ir ļoti nepieciešama lieta, jo šis kvēpu filtrs uzkrāj piesārnotās ķimikālijas, kas rodas darbinot auto un neļauj tām nonākt svaigā gaisā. Šie filtri ir regulāri jātīra, taču nevajag no tā bīties, jo šādā veidā tiek palīdzēts ne tikai savai automašīnai, bet arī videi un sabiedrībai kopumā. Vēl viens nozīmīgs komponents, ar kura palīdzību var uzlabot auto darbību, ir AdBlue atslēgšana. To var atslēgt jebkāda veida vieglajai automašīnai.

KĀ RĪKOTIES, JA SAPLĪST AUTOMAŠĪNAS VADĪBAS BLOKS?

Savukārt, ja radusies ķibele ar atslēgām un tās pēkšņi ir pazudušas, tad imobilaizera atslēgšana būs tas pakalpojums, kas ir must-have. Arī vadības bloka klonēšana ir pakalpojums, kas noteikti palīdzēs ietaupīt ne to mazāko naudas summu. Vienkāršākiem vārdiem sakot, tā ir informācijas pārnešana no viena vadības bloka uz citu, kas tiek iemontēts saplīsušā vietā. Vai klonēšana ir izdevīgāka par jauna bloka iegādi? Pavisam elementāri – jauna bloka iegāde izmaksās ap 1000 vai vairāk eiro, tādēļ klonēšana ir ļoti ievērojama naudas ekonomija.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *