KUR PASŪTĪT PLASTMASAS LOGUS?

Mūsdienās plastmasas jeb PVC logi ir kļuvuši par gadsimta iezīmi arhitektūrā, jo, ja paskatāmies apkārt, būs grūti atrast kādu citu logu veidu, ko klienti izvēlētos uzstādīt savos mājokļos. Latvijā joprojām ir visi četri gadalaiki, dažkārt ar siltākām ziemām, taču drēgns laiks ir lielāko gada daļu. Mājīga temperatūra iekštelpās drēgnajos un aukstajos gada mēnešos, ir viens no iemesliem, kādēļ cilvēki Latvijā steidz nomainīt vecos koka logus, pret plastmasas logiem. Tā pat šis ir viens no iemesliem, kādēļ jaunceltnēs plastmasas logi ir pirmā izvēle, kad runa par logu montāžu. Lieliska siltumizurība ziemā un vēl lieliskāka ventilācija vasarā ir viens no tiem iemesliem, kādēļ pakešu logi ir TOP izvēle. Pakešu logi mūsu pusē ir tendence jau divdesmit gadus.

PLASTMASAS LOGI ENERGOEFEKTIVITĀTES NODROŠINĀŠANĀ

Pēdējos gados energoefektivitātes jēdziens tiek dzirdēts ļoti bieži. Tam ir vienkāršs izskaidrojums. Liela daļa Latvijas iedzīvotāju mitinās septiņdesmitajos un astoņdesmitajos gados būvētās sērijveida daudzdzīvokļu ēkās. 50 gadu laikā mainījies ir tiešām ļoti daudz kas, nemaz nerunājot par ēku un komunikāciju tehnisko stāvokli un visu, kas ar to saistīts, ieskaitot, pakalpojumu cenas. Dzīvošana šāda veida dzīvokļos kļūst nerentabla, ja izdevumu ir vairāk par ieguvumiem, respektīvi, ja dzīvoklī ziemā ir auksts, bet apkures cena nav tā mazākā, tad jāmeklē veidi, kā šo problēmu atrisināt. Visātrākais un efektīgākais veids kā to panākt, ir veco koka logu nomaiņa uz plastmasas logiem. Liels ieguvums Latvijā ir pieejamais ES finansējums, kas nodrošina ēku energoefektivitātes pasākum veikšanu visā Latvijā. Viennozīmīgi, tas ir liels atspaids ne tikai uz iedzīvotāju komfortu, bet arī ēkas mūžu.

KAS VEIC APDARES DARBUS PĒC LOGU MONTĀŽAS?

Logu montāžas speciālisti atradīs vislabākos risinājums jebkāda veida namiem. Piesakot projektu, tiek veikti nepieciešamie mērījumi un logi ražoti atbilstoši tiem. Logu montāža tiek piedāvāta kopā ar apdares darbiem, lai pēc darbu beigām nebūtu jāmeklē jauni meistari, kas montēs palodzes un veiks apdares darbus logu ailēm. Precīzas izmaksas varēs noteikt, kad tiks saskaņots un apstiprināts montāžas projekts, jo visas izmaksas tiek rēķinātas individuāli.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *