Mūsdienīgi īstermiņa vai ilgtermiņa aizdevumi online – kā var nekļūdīgi kreditēties?

Pateicoties iespējai pieteikties internetā, kredīts mūsdienās var tikt izsniegts pat neizejot no mājām. Tas jau ir diezgan parocīgi šodienas dzīves ritma ietekmē. Turklāt, aizdevumi internetā ļauj netērēt laiku un naudu, braucot uz Banku, un gaidīšanu rindās, kā tas parasti ir bankās. Kā tiek saņemti kredīti internetā, kas ir jāņem vērā, izvēloties aizdevuma veidu piemēram īstermiņa vai ilgtermiņa aizdevums, vai cik tad droši būtu nosūtīt personīgos datus nebanku kredītiestādēm? Protams labāk jau ir saprast atbildes uz šiem jautājumiem jau iepriekš, lai vēlāk bez bailēm izmantotu kredītus tiešsaistē. Mēģināsim uzzināt vairāk tālāk.

Aizdevums online, kādas priekšrocības tas dot?

Mēģinot izpētīt to cik tad aizdevumi online ir izdevīgi, būtu jāsāk ar priekšrocībām un arī trūkumiem.
Online kreditēšanas plusi:

  • Laika taupīšana – ļoti ātra pieteikuma izskatīšana un momentāla naudas ieskaitīšana sniedz iespēju aizņēmējam iegūt vajadzīgo summu divdesmit, trīsdesmit minūtēs pēc tam kā iesniegts pieteikums. Tajā pat dienā aizdevums online tiek izdots pieteicējam.
  • Pieejamība klientam – aizdevums var tikt izsniegts bez konsultācijas, bet izvēles produkts tiek izvēlēts paša spēkiem, apskatot un iepazīstoties noteikumiem kreditētāja vietnē.
  • Minimāls dokumentu pieprasījums – priekš tam, lai tiktu noformēts kredīts internetā, pamatā būs jānorāda pase un tālruņa numurs. Dažas iestādes pieprasa elektroniskas dokumentu kopijas. Ja aizņēmējs piesakās uz mazu summu, kreditētājs var arī neprasīt interesējošo informāciju par kredītvēsturi un arī maksātspēju.
  • Galvenais iemesls tam, kāpēc kredīts online jau ir tik ļoti populārs, tomēr ir šī saņemšanas ērtums un vienkāršums. Tomēr, vienkāršojot pieteikumu apstrādi, finanšu iestādes saskaras ar maksājumu kavējumu risku. Tādā gadījumā kreditori palielina prasības pret naudas atgriešanu.

Lai kompensētu iespējamos zaudējumus, mikro kredītiestādes tad ir spiestas izvirzīt īpašus nosacījumus:

  • Ierobežot pieejamo summu, ko sniedz aizdevums;
  • Paaugstināt procentus;
  • Samazināt aizdevuma līguma termiņu.

Pat neskatoties uz visām priekšrocībām kā arī trūkumiem, ņemot kredītu, jau ir jāizvērtē tā nepieciešamība un vēl būtu jāapzinās tāda lieta, ka kredīts jau būs jāatgriež.

Cik tad populāri šobrīd tad ir ātrie sms kredīti?

SMS kredīts jau ir mikrokredīts, kurš tiek izsniegts, sūtot SMS pieprasījumu kredītiestādei. Šāds aizdevums jau ir ļoti vienkāršs un ļauj saņemt finansējumu, neizejot no mājām, bez tam nemaz nav nepieciešama pieeja internetam. Mūsu valstī sms kredīti jau sen zināmi un vēl starp iedzīvotājiem šāds kredīts ir diezgan pieprasīts.
Svarīgākie ieteikumi aizņēmējam būtu:

  • Sms kredīti jāņem tikai pārbaudītā kredītiestādē, kura ir tiesīga piedāvāt kreditēšanas pakalpojumus. Šajā sfērā ir daudz krāpniecības gadījumu.
  • Rūpīgi apdomājiet nepieciešamību kreditēties, jo % par ātrajiem kredītiem jau ir diezgan lieli, kā arī kredīta atdošanas termiņš jau ir īss.
  • Pirkumu veikšanas cienītājiem sms kredīts dažkārt kļūst par ieradumu, tā kā tas ir ļoti pieejams. Centieties sev uzstādīt robežas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *