Smieklīgi Līgo pantiņi un jauki Jāņu dzejoļi, vienīgi jāatrod tas īstais!

Nāk klāt siltā vasara, kā arī mūsu mīļākās svinības Jāņu diena un Līgo. Atkal būs ugunskuru kurināšana kā arī dziesmu dziedāšana. Taču pirms tam mums visiem būtu nepieciešams vēl atcerēties, kas tieši ir Vasarsvētki, ticējumi, kas ar šiem svētkiem saistīti, kā arī apsveikt visus Bērnu dienā. Taču, izvēloties online vidē skaistus apsveikumus, var pazust. Tāpēc labāk izvēlēties jau gatavu apsveikumu krājumu vietni. Šādās vietās ir atrodami ne vienīgi apsveikumi Vasarsvētkos, bet, protams, arī Jāņu dzejoļi vai smieklīgi Līgo pantiņi. Citiem vārdiem sakot, dzejoļi jebkurai gaumei!

Uzzināt vairāk – https://labadavana.lv/apsveikumi/svetki/ligo/dziesmas-ligo/

Kādi Jāņu dienas pantiņi būtu populāri mūsdienās?

Nemaz nevar izdalīt, kas ir labāks šobrīd – klasiski Jāņu dienas dzejoļi vai arī smieklīgi Līgo pantiņi. Vislabāk orientēties tieši pēc tā cilvēka, kam ir vēlme adresēt apsveikuma vārdus. Taču, ja Jums draugos ir diezgan atšķirīgi cilvēki, šajā gadījumā labāk būtu doties tādā mājas lapā, kurā būs bagātīgs apsveikumu klāsts. Tāda veida vietā iespējams atrast vienuviet gan to, kas ir Vasarsvētki, gan būs pieejami dzimšanas dienas apsveikumi vai pat nerātni Līgo pantiņi. Nozīmīgi, lai arī visos svētkos ir atrodami bērnu pantiņi. Tādējādi Jūs taupīsiet laiku, bet jebkādi Līgo svētku vai Jāņu pantiņi būs vienkārši atrodami!

Svarīgi momenti Jāņu dienas svinībās

Tad, kad tiks meklēti apsveikumi Jāņos, nevajadzētu aizmirst arī par tradīcijām. Ugunskura kuršana un dziesmu dziedāšana tomēr ir neatņemama svētku daļa. Dziesmu krātuves ir arī dzejoļu portālos, kar tad iespējams sameklēt priekš sevis piemērotāko risinājumu. Interesanti, kad tiek meklēti Jāņu dienas dzejoļi, turpat var atrast arī tradīcijas saistībā ar šiem skaistiem svētkiem. Vasarsvētki, ticējumi saistībā ar tiem šeit nav vienīgais, ko tad varētu atrast, ir arī tradīcijas un arī ļoti daudzi skaisti dzejoļi, kuri iepriecinās jebkuru cilvēku. Tādēļ, tad kad būs meklēti Līgo apsveikumi, būtu ieteicams izpētīt arī šīs dienas tradīcijas. Nenoliedzami tāda vieta, kur jau ir atrodams pilnīgi viss, bez šaubām ir labākais izvēles variants!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *