SLĒDZEŅU MAIŅA UN DURVJU REMONTS UN RESTAURĀCIJA

Grūti iedomāties kādu lielāku sarūgtinājumu par to, ka pārnākot mājās, konstatējat, ka namdurvju atslēga ir saplīsusi vai nozaudēta un iekšā tikt nav iespējams. Un, pēc visiem Mērfija likumiem, tas noteikti notiks tad, kad tas būtu vismazāk nepieciešams. Šādos gadījumos ir jāmeklē atslēdznieka pakalpojumi, kas mūsdienās arī nemaz tik viegli nav atrodami. Tautas valodā to varētu saukt par SOS durvju atvēršanas pakalpojumu, kas tiek veikts maksimāli ātri un bez liekiem pārdzīvojumiem. Viss notiek ļoti vienkārši – piesaki pakalpojumu Whatsapp vai zvanot te pa tālruni, sagaidi cenas piedāvājumu un pēc tā apstiprināšanas, meistars drīz vien būs klāt.

KAD IR PIENĀCIS LAIKS ZVANĪT ATSLĒDZNIEKAM ?

Ir dažādi gadījumi, kuros būtu nepieciešama SOS atslēdznieka pakalpojumi. Viens no populārākajiem ir aizkritušu automašīnas durvju vai auto bagāžnieka atvēršana. Šādas situācijas nemaz nav tik neiespējamas, it sevišķi, ja salonā ir palikuši bērni vai dzīvnieki, un rezerves atslēga nav pieejama. Taču, ja esat pārradies mājās no darba konstatējat, ka mājas durvju atslēga ir nozaudēta vai vēl ļaunāk – tā nolūzt slēdzot vaļā durvis, bez atslēdznieka nemaz iztikt nevarēs, lai kā arī negribētos. Mūsdienās zinošiem atslēdzniekiem šķērslis nav nekāda veida atslēgu atmūķēšana, pie tam, pēc iespējas ātrāk, jo šāda situācija nav nekāda medusmaize nevienam. Interesanti, ka var pieteikt arī seifa atslēgu atmūķēšanu.

VAI GUDRI CENSTIES DURVIS ATLAUZT PAŠROCĪGI?

Labam atslēdzniekam nebūs problēmu ne ar kāda veida atslēgu atmūķēšanu vai durvju remontdarbiem. Ja gadījusies liksta ar nozaudētu atslēgu, tad labāk uzreiz meklēt atslēdznieku, nekā skādi mēģināt labot pašu spēkiem, jo var radīt vēl lielākas problēmas. Labāk darbiņu uzticēt profesionāļiem.

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *